Karabük'ten kısa kısa

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) " II. Arkeoloji ve Sanat Tarihi Günleri " başladı.

Karabük'ten kısa kısa
Karabük'ten kısa kısa
GİRİŞ 07.05.2015 12:36 GÜNCELLEME 07.05.2015 12:36

İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, Ankara Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Bingöl, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, KBÜ Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Nuri Kılavuz, Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tolga Uzun, Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ömür Dünya Çakmaklı, KBÜ Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şahin Yıldırım birer konuşma yaptı.

Arkeoloji Kulübü ile Kültür ve Sanat Kulübü işbirliğinde düzenlenen etkinlik, yarın sona erecek.

Genel seçime doğru

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, seçim bürolarının vatandaşlarla bir araya gelmek için açıldığını söyledi.

Partisinin Eflani ilçesindeki seçim bürosunun açılış töreninde konuşan Kahveci, her siyasi partinin seçimler öncesi vaatlerde bulunduğunu belirtti.

"Biz yapamayacağımız şeyleri vaat etmiyoruz" diyen Kahveci, şöyle konuştu:

"Onlar iktidar değiller, onlar iktidar da olamayacaklar. Onun için biraz böyle palavralarla vatandaşımızın aklını karıştırıp, bir iki puan oy alabilir miyiz derdindeler. Herkesin bir hesabı var, Allah'ın da bir hesabı var. İnşallah onların hesapları tutmayacak. Milletimiz sandıkta gereken cevabı verecek. Hepsi AK Parti düşmanlığında birleştiler. Millet koşmak istiyor, yürümek istiyor. Türkiye büyümek, güçlenmek istiyor. İnşallah bu büyüme bu hizmet anlayışı AK Parti iktidarımız boyunca hep böyle devam edecek."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması
Türkiye gölge oyununda bir adım öne çıktı! İstihbarat aparatları panikledi