Dağlıca'da askerlere havan saldırısı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Dağlıca üs bölgesindeki askerlere havanlı saldırı düzenlendi.

Dağlıca'da askerlere havan saldırısı!
Dağlıca'da askerlere havan saldırısı!
GİRİŞ 18.05.2015 15:37 GÜNCELLEME 18.05.2015 16:12
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Dağlıca üs bölgesindeki askerlere havanlı saldırı düzenlendiğini bildirdi.

SALDIRIDA, HASAR VEYA ZAYİAT MEYDANA GELMEDİ

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, Kara Kuvvetleri 7'nci Hudut Alay Komutanlığı (Yüksekova/Hakkari)Dağlıca Üs Bölgesine iki atım havan atışı yapılmak suretiyle silahlı saldırıda bulunulduğu belirtilerek "Üs bölgesinde bulunan unsurlarımız tarafından derhal ateşle karşılık verilmesi üzerine yapılan terörist ateşleri kesilmiştir. Söz konusu silahlı saldırıda, herhangi bir hasar veya zayiat meydana gelmemiştir. Bölgede emniyet tedbirleri artırılmış olup gözetleme faaliyetlerine devam edilmektedir" denildi.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 24
  • affan 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin en büyük sorunu terör ama uğraştığımız konulara bak
    Cevapla
  • Birisi 8 yıl önce Şikayet Et
    Hala çözüm süreci diye laf kalabalığı yapıyorsunuz be! Yazık bu millete! teröristle sürece girilmez. Büyük devlet olduğunu iddia ediyorsan gücünü göstereceksin! Yazık yemin ederim yazık. SÖyleyeceğim o kadar çok şey var ki aslında ama sadece bir NOKTA koyuyorum .
    Cevapla
  • Birisi 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke, bu millet şehitler vererek, kanlar akıtarak binlerce yıldır ayakta ve tarih sahnesindedir! Böyle saçmalık mı olur! Ülkeni ve vatanını savunacaksın! Gerekirse bu uğurda canlar verilecektir, yüzlerce yıldır verildiği gibi. Tabii ki analar ağlamasın ama analar ağlamasın diye de sana saldırana öylece ağzı açık ayran budalası gibi bakmayacaksın!
    Cevapla
  • adsız 8 yıl önce Şikayet Et
    ne yani şehit mi verelim analarımız tekrar mı ağlasın?
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    Mahalledeki camimizde ki kürt vatandaştan nakletme, PKKnın % 70-80 Alevi kürtlerden oluşuyor !
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir şey eskisigibi olmuyacak ne mhp ne chp ne hdp ne de pareller umdugunubulamıyacak o eskidendı mıllet artık durgut degil kurtoglunun peşinden gitmez...
    Cevapla
  • kulak misafiri 8 yıl önce Şikayet Et
    saldırsalar ne olur eski karakol yok artık kalekollar hem kaçakçılıgı düşürdü hemde daha güvenli oldu yeni silahlarda konuldu asker siz bile uydudan yönetiliyor saniyede 1100.1200 mermi atabilen silah sistemleri ile donatılmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Time dergisinden Filistin kapağı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması