Cemaat garibandan toplayıp Batı'da harcıyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu cemaatin garibandan topladıkları paraları yurtdışında nerelere harcadığını açıkladı.

Cemaat garibandan toplayıp Batı'da harcıyor
Cemaat garibandan toplayıp Batı'da harcıyor
GİRİŞ 21.05.2015 11:21 GÜNCELLEME 21.05.2015 11:44
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu AB Komisyonu’nun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn'ı terleten bir soru sordu.

AB Komisyonu’nun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn'a Avrupa Birliği'nin sürekli yaptığı yargı bağımsızlığı vurgusunu hatırlatan Çavuşoğlu, Hahn’la konuşmasını şu sözlerle aktardı: “

“Kendisine, ‘sürekli yargı bağımsızlığı diyorsunuz ama bugüne kadar yargı bağımsızlığını ciddi şekilde tehdit eden, yargının içindeki paralel çete ile ilgili hiçbir şey söylemediniz. Bunun böyle olmadığına mı inanıyorsunuz, haberiniz mi yok, yoksa bu konuyu yok mu sayıyorsunuz?’ diye sordum.”

Cemaatin etkin olduğu yurtdışında Türkiye hakkında doğru bilgiler vermediğini söyleyen Çavuşoğlu, cemaatle ilgili çok çarpıcı bilgiler de verdi.

Cemaatin yerel gazeteler çıkartarak Türkiye hakkında dürüst bilgi vermediklerini belirten Çavuşoğlu, Türkiye’den, gariban insanlardan bugüne kadar ‘hizmet yapıyoruz’ kisvesi altında topladıkları paraları da buralara harcadıklarını söyledi.

Çavuşoğlu, Cemaatin özellikle Amerika’da da think-thank’lere sponsorluk yaparak garibanların paralarını bol bol buralara aktardığını da dile getirdi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 36
  • Recep 8 yıl önce Şikayet Et
    KUR'AN'sız bir din yaşadığımızdan Vatandaş paralarını Böyle hainlere veriyoriBilmiş olsaydı Kitabını ALLAH Kitabında İNFAK'ĞIN Nerelere yapılacağını Apaçık bildirdiğini görecekleridi.Bilmedikleri için de paralarını harama veriyorlar onlarda hayı yaptık zannediyorlar.Dinlerini bilmeyen cahillerin sayesinde Müslümanların paraları kiliseler Yahudi cemaatlerine Şehleri Havuzlu villalarına 500 600 Milyarlık arabalarına gidiyor.Ama ALLAH'IN Haklarını verin diye Emrettiği Fakirlerin miskinlerin yakınlarının borçlunun haklarını vermiyorlar.
    Cevapla
  • coşan 8 yıl önce Şikayet Et
    topladıkları paraları,Filistinde,Suriyede,Doğu Türkistanda,Myanmarda vb. tüm dünya Müslümanlarının kendini savunmaları için yapsalardı ya!!!
    Cevapla
  • TUNA CURKOGLU 8 yıl önce Şikayet Et
    ayrica burada tanzanyada cemeat disindan turkiden baska cemeatlarda var .onlarda aynisi yapiyorlar. onlar zenginlerden mi alip dagitiyorlar? onlar kimin paralarini dagitiyorlar peki........
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Milletten aldığı yardımları kuruşu kuruşuna en iyi değerlendiren cemaattir. Bunu herkes bilir.
    Cevapla
  • çapraz 8 yıl önce Şikayet Et
    paralelin hangi okulu ücretsiz?.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır