Genel seçime doğru

AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal, seçim çalışmaları kapsamında Konursu köyünde vatandaşlarla bir araya geldi

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 25.05.2015 16:22 GÜNCELLEME 25.05.2015 16:22

AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal, seçim çalışmaları kapsamında Konursu köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ağbal, Türkiye ekonomisinin 2012 yılında olabildiği en iyi durumda olduğunu, faizlerin en düşük düzeylere, yüzde 4'ler seviyesine indiğini belirterek, "O zaman ekonomimiz en iyi durumdaydı. Bütçemiz iyiydi, büyümemiz iyiydi, bankalarımız iyiydi. Bugün de iyi Allah'a şükür ama Gezi Parkı diye başımıza bir dert çıkardılar. Büyük bir oyun oynadılar. Ankara'da, İstanbul'da yaktılar, yıktılar, ortalığı birbirine kattılar. Recep Tayyip Erdoğan dimdik durdu. Bunun bir oyun olduğunu, bir tezgah olduğunu milletine söyledi, milleti yine arkasında durdu" dedi.

Gezi Parkı olaylarıyla istediklerini elde edemeyen bazı iç ve dış güçlerin, 17-25 Aralık olaylarıyla Türkiye'ye son darbeyi vurma girişiminde bulunduğunu ifade eden Ağbal, şunları söyledi:

"17-25 Aralık sürecinde bu ülkede yeni bir Türkiye'nin kurulduğunu anlayanlar en son darbeyi vurmak istediler. O dönemde iç güçler, dış güçler, birtakım yapılar bir araya geldi. Türkiye'de bir oyun oynanmak istendi. 17-25 Aralık sürecinde biz Ankara'daydık. Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındaydık, yine dimdik durduk. Bu oyunu elbirliğiyle bozduk. Biz bunları çok gördük. Allah hepsini yere serdi. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde eski Türkiye'yi geri getirmek isteyenlere bu millet son tokadı vuracak. Bu tokat, öyle bir tokat olacak ki bir daha asla ayağa kalkamayacaklar. Onun için 7 Haziran seçimlerinde Konursu halkımız, kardeşlerimiz, Bayburtlu kardeşlerimiz, hepinizden özellikle sandığa gidip oy kullanmanızı istiyorum. Herkes sandığa gitsin, eşini, dostunu, kardeşini sandığa götürsün. Bu milletin her bir oyu kutsaldır."

Ağbal, Türkiye üzerinde oynanmak istenen bu oyunları milletin elbirliğiyle bozacağına dikkati çekerek, "Öyle bir bozacağız ki 1980 model bir anayasadan kurtulmanın anahtarını alacağız. Onun için 7 Haziran seçimlerinde oyunuza sahip çıkın. Oyunuza göz diken hainler var, oyunuza göz diken yalancılar var, oyunuzu gönülle, hatırla, parayla, pulla almak isteyenler var. Her evden AK Parti'ye çıkacak oydan kimseye hürmeten verilecek bir oy dahi yok. Oylarımıza sahip çıkacağız, hiçbir şekilde oylarımızı başkasının gönül hatır ilişkisi için vermeyeceğiz. Bu ülkede bu millet için gönül ve hatır için bir oy verilecekse bu sadece AK Parti'ye verilebilir" diye konuştu.

Bu milletin Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'nin arkasında 2002'den beri dimdik duğunu kaydeden Ağbal, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Allah'ın izniyle bu seçimlerde de duracak. 8 Haziran sabahı yeni Türkiye'yi hep beraber inşa edeceğiz. Eğer bu millet bu seçimde AK Parti'ye anayasayı değiştirecek desteği verirse yeni anayasayla Türkiye'nin önü açılacak. Peki ne olacak öbürleri? Öbürleri silip süpürülecek. Ne Kemal Kılıçdaroğlu kalacak, ne Devlet Bahçeli kalacak, ne silahların gölgesinde tehditle, şantajla siyaset yapmaya çalışan Selahattin Demirtaşlar kalacak. Bu ikinci yarış. Cumhurbaşkanlığı seçiminde biz bu oyunu gördük. Milletin ferasetini temsil eden AK Parti bir taraftaydı, bütün diğer partiler bir tarafdaydı. Ne oldu, bu millet kime oy verdi? İstikrara oy verdi, hizmete oy verdi. Bu millet vefalıdır, kendisine yapılanı takdir eder, kendisine yapılan kötülükleri de asla unutmaz. 7 Haziran seçiminde de bu vefa borcumuzu, yeni Türkiye iddiamızı seçimde, sandıkta inşallah ortaya koyacağız."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye gölge oyununda bir adım öne çıktı! İstihbarat aparatları panikledi
Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü: Milyar dolarlık mesele