Cemaat'in akıl hocası Savaş Genç fena yakalandı

Fatih Üniversitesi'nde eğitim veren, Aksiyon Dergisi'nde yazıları yayınlanan Cemaat'in akademisyenlerinden Savaş Genç, fena yakalandı.

Cemaat'in akıl hocası Savaş Genç fena yakalandı
Cemaat'in akıl hocası Savaş Genç fena yakalandı
GİRİŞ 25.05.2015 19:59 GÜNCELLEME 26.05.2015 09:06
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Paralel yapı-HDP ittifakı her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor. Zaman gazetesi Demirtaş'ı manşetlerden düşürmezken, paralel yapının akıl hocalarından Fatih Üniversitesi öğretim üyesi ve Aksiyon yazarı Savaş Genç, HDP'ye açıkça oy istedi.

DERİN GÜÇ DEDİĞİ HDP İÇİN OY TOPLUYOR

Resmi Twitter hesabından 2011 yılında attığı tweetinde CHP, BDP ve PKK'yı ülkeye huzur vermeyen derin güç olarak gören Savaş Genç, bugün ise HDP'ye oy verin diye mesaj attı.


YORUMLAR 69
  • Boğaçhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Yani hainlik olur da bu kadar göstere göstere olmaz arkadaş! Yıllarca Zaman ve Aksiyon'da yazılarını okuduğum bu adamlar meğerse yaratıkmış!
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    ahyret değilmi bu gibiler kaza dahi geçirmiyor ?
    Cevapla
  • şahin 8 yıl önce Şikayet Et
    Çanakkalede nasıl bir nesli kaybettiysek bunların yüzünden bir nesli daha kaybettik ALLAH yar ve yardımcımı olsun bunlara fırsat vermesin.maalesef karşımızda ecnebi yok
    Cevapla
  • forza 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunların derdi AKP tek başına hükümet kuramasın koalisyonada kimse yanaşmasın hükümet kurulamadığı için ülke kaosa girsin başka dertleri yok.
    Cevapla
  • eren 8 yıl önce Şikayet Et
    Haçlı ittifak bir kezdaha biraraya geldi içerde chp mhp hdp paralel ve digerleri disarda abd si avrupasi yediduvel bir olup Ak partiye saldiriyor. birinin çıkıp bunlara Çanakkale yi hatırlatması gerekiyor. Oda galiba 7 Haziran gecesi olacak biiznillahi teala
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada
İl il en uzun yaşam süresinin olduğu şehirler belli oldu! İşte illere göre yaşam süreleri