Kaçakçıları yakalamak isterken şehit oldu

Denizli'nin Honaz ilçesinde tarihi eser kaçakçılarını yakalamak isteyen jandarma ekibinden bir uzman çavuş şehit oldu, 2 asker de yaralandı.

Kaçakçıları yakalamak isterken şehit oldu
Kaçakçıları yakalamak isterken şehit oldu
GİRİŞ 21.06.2015 04:49 GÜNCELLEME 21.06.2015 04:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Honaz'a bağlı Emirazizli Mahallesi'nde bir istihbaratı değerlendiren uzman çavuş Cengiz Darbaş (32) ve 2 askerden oluşan jandarma ekibi, tarihi eser kaçakçılığı yaptıkları tespit edilen 5 kişiyle karşılaştı.

Bu kişileri yakalamak için müdahalede bulunan Darbaş, çıkan boğuşmada yaklaşık 30 metrelik uçurumdan düştü. Uzman çavuş olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri, kaçmaya çalışan Ö.Ç, O. Ç, T.Ç. ve B.Ç'yi olay yerinde yakaladı, zanlılardan C.Y'yi yakalamak için de çalışma başlatıldı.

Uzman çavuş gibi aynı yerden düşen askerler Gökhan Koyunoğlu ile Göktuğ Şenyüz de ağır yaralandı. Askerler Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Bullneron20 8 yıl önce Şikayet Et
    Abalıoğlu , cinkaya akça gibi bazı denizlinin önde gelen zenginleri define kazarken jandarma güvenliğini alsın adamlar çuval çuval para götürsün sonra fakir halk bişey bulma umuduyla küçük çaplı kazı yapsın jandarma sanki terörist kampına baskın yapar gibi baskın yapsın mantık bunun neresinde. ya erlere bişey olsaydı o şehit olan uzmanımız şehit olduğunu üzülerek söylüyorum vicdan azabından yaşayabilirmiydi acaba. Bu konu sabaha kadar sürer neyse olan olmuş ne yazıkki Şehit Uzmanımıza Allah rahmet eylesin geride kalan ailesine sabır versin acımız büyük.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak