Sınırda kritik gelişme! Her an taaruza geçilebilir

Koalisyon uçakları Suriye'nin Cerablus kentini bombaladı.

Sınırda kritik gelişme! Her an taaruza geçilebilir
Sınırda kritik gelişme! Her an taaruza geçilebilir
GİRİŞ 11.07.2015 00:55 GÜNCELLEME 11.07.2015 10:47
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Bu gece 22.30 civarında gerçekleşen bombardımanda YPG'nin almak istediği kritik tepe vuruldu, bombardıman Türkiye tarafında da hissedildi. Bombardıman Karkamış ilçesinde korku yarattı.

YPG güçleri bir süreden beri Fırat Nehri'nin karşısında bekliyor. Bombalamadan sonra YPG'nin karşı taaruza geçmesi bekleniyor

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 41
  • ada 8 yıl önce Şikayet Et
    yav aldigimiz kararlara ne oldu hani cerablusta ne işid ne pyd terorune musade etmeyecektik. Allah rizasi icin gec kalmayalim yoksa sonsuza kadar pkk sinir komsumuz olacak.
    Cevapla
  • salih muallim 8 yıl önce Şikayet Et
    Suriye her zaman PKKnın ve taraftarlarının yanında oldu. film istenildiği şekilde sürüyor. Bazı kürtler de zafer kazandıklarını sanıyorlar. Amerika ve israilin müslümanlara yardım ettiği nerede görülmüş. Buradan kürtler üzerlerine düşen çıkarımda bulunsun. Hz. Ali(k.s.a.) der ki Her şeyi affedin ama haini asla!
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    amerika pkk lıların kara kaşını gözünü sevmiyor.ihanet potansiyelini değerlendiriyor...
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    korktugunuz basınıza geliyor sizde internetten izleyin ama unutmayın begenmediginiz bu durum aslında dogru olan.esed kurtleri cıkarıp araplastırırken nerdeydiniz simdi klavye cengaveri oldunuz.kurtler haklarını alıyor acı olan haklarını muslumanım diyen ırkcılar gaspediyor musluman olmayanlar ise geri almalarına yardım ediyor
    Cevapla
  • CENGİZ 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah hepsinin belasını versin. Rabbim bir tek Türkmenlere yardım etsin. çünkü gerçek anlamda müslüman olan tek ulus Türk ulusudur. diğer tüm uluslar islama ancak zillet ve utanç olmuşken islamın tek yüz akı Türklerdir!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Güneş'te olağanüstü patlama! Dünyada 19 yıl sonra bir ilk! Tüm geceyi aydınlattı
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü