Direksiyon başında buruk bayram

Ramazan Bayramı'nı ailesiyle, sevdikleriyle geçirenlerin yanında, meslekleri gereği ailesinden uzakta kutlayanlar, bayrama buruk şekilde giriyor.

Direksiyon başında buruk bayram
Direksiyon başında buruk bayram
GİRİŞ 17.07.2015 10:40 GÜNCELLEME 17.07.2015 10:40

Meslek yaşamlarının büyük bölümünü direksiyon başında geçiren tır şoförlerinin pek çoğu, Ramazan Bayramı'nı yine ailelerinden uzakta direksiyon başında karşıladı.

Bayrama buruk giren cefakar şoförler, ailelerini telefonla arayıp bayramlarını kutlamalarının ardından meslektaşlarıyla bayramlaştı.

Kapıkule Sınır Kapısı'nda oluşan 4 kilometrelik tır kuyruğunda yurt dışına çıkış yapmayı bekleyen tır şoförleri, bayramlaşmanın ardından birbirlerine şeker ikram etti.

Tır sürücüleri, meslekleri gereği pek çok özel günü ailelerinden uzakta geçirdiklerini, düğün, bayram gibi mutluluk dolu günlere hüzünlü girdiklerini kaydetti.

Almanya'ya giden şoför Bayram Yorgancı, ailesinden uzakta bayram geçirmenin burukluğuyla direksiyon başında hasret çekmeye devam ettiklerini anlattı.

Yorgancı, ailesi ve yakınlarıyla telefonda bayramlaştığını ifade ederek, "Ne yapalım, bu da mesleğin cilvesi, hüzün de olsa geçim derdi" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Göktaş: Evlilik kredisinde ilk ödeme 21 Mayıs'ta
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!