"Alperenler Umut Oluyor" adlı kan bağışı kampanyası başlatıldı

Malatya'da "Alperenler Umut Oluyor" adlı kan bağışı kampanyası başlatıldı.

"Alperenler Umut Oluyor" adlı kan bağışı kampanyası başlatıldı
"Alperenler Umut Oluyor" adlı kan bağışı kampanyası başlatıldı
GİRİŞ 29.07.2015 19:14 GÜNCELLEME 29.07.2015 19:28

Kampanyanın başlatılması nedeniyle Alperen Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İl Başkanı Süleyman Solmazgül ve beraberindeki 20 kişi, Malatya Bölge Türk Kızılayı Kan Merkezi'nde kan bağışında bulundu ve kök hücre bağışı için form doldurdu. 

Solmazgül, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Alperen Ocakları olarak siyasi ve içtimai hayatta da hep iyi ve doğrunun yanında olduğunu göstermek, bu bağlamda bir hayat kurtarmak adına kan bağışında bulundukları söyledi.

Türkiye'nin köklü kuruluşlarından Türk Kızılayı'nın açıktan desteklenmesinin zorunlu olduğunu gördüklerini ifade eden Solmazgül, "Bu sebeple de tüm Türkiye'de, 'Alperenler Umut Oluyor' kampanyasını başlattık. Başlangıç noktası Malatya olan bu kampanya çerçevesinde dalga dalga Türkiye'nin 81 vilayetinde Kızılay'ın kurumsal destekçisi olmak adına Alperenlerimizle kan ve kök hücre bağışını başlattık. Aziz Türk milletine hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın da Solmazgül'ün Alperen Ocakları adına başlattığı kampanyanın startının Malatya olmasının kendileri için gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması
Filistin'in BM üyeliği onaylandı