Öğrencilerin "yaz kampı" sevinci

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 85 öğrenciyi yaz kampı için Mersin'e gönderdi.

Öğrencilerin "yaz kampı" sevinci
Öğrencilerin "yaz kampı" sevinci
GİRİŞ 01.08.2015 12:48 GÜNCELLEME 01.08.2015 12:48

Mersin'in Silifke ilçesindeki kamp için Gazikent Gençlik Merkezi'ne başvuran öğrencilerden 85'i, Gençlik ve Spor Bakanlığının başlattığı '‘Gençlik Kampları'’ projesi kapsamında ücretsiz 2 hafta tatil yapacak. 

Gerekli işlemleri tamamlanan 12-15 yaş grubundaki öğrenciler, 2 otobüsle Mersin'e hareket etti. 

İl müdürü Ömer Faruk Şiran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7. dönem kampına katılacak olan öğrencilerin bir yandan dinlenme imkanı bulacağını diğer yandan da buradaki çeşitli etkinliklere katılacağını söyledi. 

Gençlik ve Spor Bakanlığının sunduğu bu imkanların ülkenin geleceği olan gençlerin gelişimine ve kültürel bilgilerine katkı sağladığını belirten Şiran, "Bu kamplarla gençlerimiz yaz tatillerini de değerlendirmiş olacaklar. Gençlerden tek isteklerinin dikkatli olmaları, denizde fazla derinlere açılmadan tatillerinin keyfini çıkarmalarını istiyoruz" dedi.

Öğrencilerden Ömer Özkal da kendilerine sağlanan bu imkandan dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığı ile hükümete teşekkür etti.

Kamp süresince üzerilerindeki yorgunluğu atacaklarını ifade eden Özkal, "Başta yüzme olmak üzere tüm sosyal ve kültürel etkinliklerden yararlanmaya çalışacağız. Antrenörlerimiz kontrolünde kampın tüm imkanlarından faydalanacağız. İnşallah güzel bir tatil dönemi geçirdikten sonra yeni eğitim ve öğretim dönemine zinde başlayacağız" ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...