Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü "Uluslararası 10. Liselerarası Tiyatro Festivali"nde çeşitli dallarda ödül alan Abdulkadir Konukoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini ödüllendirdi

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi
Başarılı öğrenciler ödüllendirildi
GİRİŞ 03.08.2015 20:25 GÜNCELLEME 03.08.2015 20:28

Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü  "Uluslararası 10. Liselerarası Tiyatro Festivali"nde çeşitli dallarda ödül alan Abdulkadir Konukoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini ödüllendirdi. 

 İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen etkinliğe Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro festivalinde, "En İyi Yönetmen Ödülü", "En İyi Dekor Ödülü" ve  "Jüri Teşvik Ödülü"nü kazanan Abdulkadir Konukoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Hanifi Yılmaz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencileri başarı madalyasıyla ödüllendiren İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, başarıda emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencileri kutlayarak başarıların devamını diledi. 

Sosyal etkinliklerin derslerde de başarı sağladığını belirten Yanmaz, velilere çocuklarını sosyal etkinliklere göndermeleri konusunda tavsiyede bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İl il en uzun yaşam süresinin olduğu şehirler belli oldu! İşte illere göre yaşam süreleri
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu