AK Parti Bilecik Milletvekili Eldemir'den ziyaretler

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Gölpazarı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Bilecik Milletvekili Eldemir'den ziyaretler
AK Parti Bilecik Milletvekili Eldemir'den ziyaretler
GİRİŞ 05.08.2015 10:46 GÜNCELLEME 05.08.2015 10:46

Eldemir, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak ile birlikte ilçe teşkilatı ziyaretinde, seçimlerden bu güne kadar partinin parlamentoda yaptığı çalışmaları ve son günlerde ülkede terör hadiseleri ile ilgili bir değerlendirme yapmaya çalıştıklarını söyledi.

8 Haziran'da Türkiye'nin farklı bir günle uyandığını ve tek başına hiçbir partinin iktidar olamadığını anımsatarak, şunları kaydetti:

"Şu anda yüz 1 bile olsa seçime hazır olmalıyız, yüzde 100 ihtimal olsa da koalisyon gibi bir ortamda Türkiye'yi yönetmeye de hazır olmalıyız. Şu anda terör örgütleri, Türkiye'yi eski günlerine çevirmenin hesabını yaparak, sanki hükümetsiz bir ortam varmış gibi kendilerince de bunu fırsat bilerek bir şeyler yapmaya çalışıyor. Türkiye Cumhuriyeti güçlü devlettir, binlerce yıllık geleneği olan milletiz, bundan dolayı da bu ülkeye dışarıdan veya içeriden bir takım düşmanların ve terör örgütlerinin musallat olmasına ülkemiz de operasyon yapmasına müsaade edilmeyecektir. Buna yeltenenler en ağır bir şekilde cezalandırılacaktır."

Eldemir, daha beraberindekilerle Kaymakam Vekili Muhammet Salih Koç ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Orhan Yalçın'ı ziyaretinin ardından esnafı ziyaretinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adana Demirspor - Galatasaray! CANLI
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı