AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Dayanışma Meclisi toplantısı

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, partisinin koalisyona da erken seçime de hazır olduğunu belirtti.  

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Dayanışma Meclisi toplantısı
AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Dayanışma Meclisi toplantısı
GİRİŞ 12.08.2015 19:08 GÜNCELLEME 12.08.2015 19:18

Yel, partisinin Çorlu İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti ailesinin daima milletin sorunlarına eğilerek çözüm aramaya devam ettiğini belirterek, son dönemde eski günlerde olduğu gibi şehit haberlerinin gelmeye başladığını ve bu durumun kendilerini de olağanüstü yaraladığını ifade etti.

AK Parti olarak ne pahasına olursa olsun milletin menfaatini düşünerek hareket ettiklerini ifade eden Yel, Ankara'da yapılan çalışmalarda alınması gereken bütün kararları alarak vatandaşın rahatı ve güvenliği için çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.

AK Parti'nin tavrı ve duruşu sayesinde Türkiye ile dünya üzerindeki Müslümanların yüzünün güldüğünü, ifade eden Yel, şunları kaydetti: 

"'7 Haziran seçimlerinde, bize en yakın partiye bile yüzde 16 fark attık. Biz, gücümüzü milletten alıyoruz. AK Parti, koalisyona da erken seçime de hazır. Bunu başbakanımızın seçim akşamı yaptığı ilk konuşmadan da anlıyoruz. Bazıları, sorunları çözmek için değil, daha da arttırmak için ortalığı karıştırıyor. Bu ülke yeniden eski günlerine dönecek. Ülkede, belirsizlik ortamı var. Bu da milletimizi üzüyor. Bizler, bu belirsizliği bitirmek ve sorunları en kısa sürede çözmek için elimizden gelen herşeyi yapacağız.''

Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Albayrak, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada
The Economist yazdı: Dolar hakim olsa da çöküş yakın