Ağrı'da teröristler 7 aracı ateşe verdi

Ağrı'nın Patnos ilçesindeki bir petrol istasyonu ile hazır beton fabrikasına saldıran teröristler, 7 iş makinesini ateşe verdi.

Ağrı'da teröristler 7 aracı ateşe verdi
Ağrı'da teröristler 7 aracı ateşe verdi
GİRİŞ 16.08.2015 12:58 GÜNCELLEME 16.08.2015 12:59
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, ilçenin Dedeli beldesinde bulunan ve Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak'ın ağabeyine ait olduğu öğrenilen petrol istasyonu ile hazır beton fabrikasına terör örgütü mensuplarınca gece saatlerinde saldırı düzenlendi.

Her iki iş yerindeki işçileri bir süre alıkoyan teröristler, petrol istasyonunun idari kısmına molotofkokteyli attı. Daha sonra petrolün yan tarafındaki hazır beton fabrikasına ait 2 beton pompası ve 5 beton mikserini benzin dökerek ateşe veren teröristler, olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine giden itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen iş makineleri, kullanılamaz hale geldi.

Dedeli Belediye Başkanı Durak, yaptığı açıklamada, teröristlerin gerçekleştirdiği saldırıda herhangi bir can kaybının yaşanmamış olmasının tek tesellileri olduğunu söyledi.

Güvenlik güçleri, teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • Kurtalanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Ebû Cehilin torunları müşrikler yine iş başında.... Allah'ın laneti topunuzun üzerine olsun....
    Cevapla
  • Osmanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamlara böyle eziyet ederlerse bu adamlar özgür iradeye sahip olabilirlermi. Gerçekten böyle haberleri duyunca kendi malım yanmış yok olmuş gibi üzülüyorum.
    Cevapla
  • hursit dilaver 8 yıl önce Şikayet Et
    bu bölgelere yapılan yatırımları durdurun. zararleri belediye gelirlerinden tahsil edin. işçilerin maaş ve tazminatlarını da belediyeden alın, bitsin bu iş. sonra da yesinler birbirlerini siz karışmayın.
    Cevapla
  • büyükdoğu 8 yıl önce Şikayet Et
    vergi-haraç- vermedikleri için yapmışlardır
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu işi milli mücadele çözer. Herkes teröre, pkk ve uzantılarına karşı elinden geleni yapmalıdır. Kurun gönüllü bir ordu, aynı taktikle bunlara cevap verelim ve gerçek manada köklerini kazıyalım. Dağlarda gezelim, mağralarda yatalım kandili temizleyelim. O zaman görelim kim öle kim kala. Bu ülkeye hiçbir faydası olmayanlar canlarımızı alıyorsa, milli servetimizi yok ediyorsa, kullandığı elektriğin parasını bile başka insanlara ödetiyorsa bunun böyle gitmeyeceğini görmeleri gerekiyor. Görelim bakalım biz mi daha deliyiz, siz mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitili ateşleyen Güney Afrika'dan bir İsrail adımı daha! Resmen harekete geçtiler
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!