Yeni doğan evladını göremeden şehit oldu

Tunceli'deki hain saldırıda şehit olan polis memuru Kale'nin bebeğini görmek için terör olayları nedeniyle izin alamadığı ortaya çıktı.

Yeni doğan evladını göremeden şehit oldu
Yeni doğan evladını göremeden şehit oldu
GİRİŞ 04.09.2015 18:33 GÜNCELLEME 04.09.2015 18:35
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Tunceli'de Şehit Nahit Bulut Polis Karakolu’na PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan polis memuru Murat Savaş Kale'nin Adana'nın Seyhan ilçesindeki ailesi acı haberi televizyondan öğrendi.

Şehit annesi Makbule Kale ve felçli babası Beşir Kale evlatlarının şehit olduğunu öğrenince fenalık geçirdi. Yakınlarının haber vermesiyle şehit evine gelen 112 Acil Servis ekipleri, şehidin anne ve babasına müdahale etti. Bu sırada polis ekipleri de haberi vermek için şehidin ailesinin evine geldi. Acı haberle yıkılan aile fertleri feryat etti. Ağabey Tekin Barış Kale, "Daha çocuğunu göremedi, şehit oldu" dedi.

1 AY ÖNCE BABA OLMUŞ

Şehit polis memuru Murat Savaş Kale'nin 2006'de polis olduğu, 1,5 yıl önce Mersin'den Tunceli'ye tayininin çıktığı öğrenildi. Hamile eşinin Antalya'daki annesinin yanına gittiği ve bir ay önce doğum yaptığı, şehit polisin terör olaylarından dolayı 1 ay önce dünyaya gelen çocuğunu görmek için izin alamadığı öğrenildi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 15
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    sokakta pkk halktır diye bağıranlar var. yakışmadı. adamlar polisi öldürmeye gelmiş. geçmişte öğretmenleri. kundaktaki bebekleri. daha yeni 64 yaşındaki teyzeyi. karakter yoksunu örgütü savunuyorlar.
    Cevapla
  • Kastamonulu 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahım Kürt ve Türk Musluman Kardeşlerimizi Kıyamete Kadar Kimseye Böldürtme
    Cevapla
  • gaggos 8 yıl önce Şikayet Et
    allah mekanini cennet nasip etsin kahraman sehitdim...bu vatan sizleri asla unutmayacak ve unutturmayacak...vatan sagolsun...bir kurt olarak her zaman hazirim ulkeme can vermek icin .:(
    Cevapla
  • bahar 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah tum sevenlerine sabir versin.askerlerimize kolaylik versin
    Cevapla
  • şükrü 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH KAHHAR ismi hürmetine pkkyı ve tüm destekcilerini kahru perişan eylesin onları yeryüzünden silsin devletimizi daim eylesin bu kahraman yiğitlerin kabirlerini cennet bahçesi eylesin ailelerine de çok sabır versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Maskeli saldırgan yalnız değilmiş! Tribün görüntüleri ortaya çıktı
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı