BBP Genel Başkan Yardımcısı Suriye'ye gitti

BBP Genel Başkan Yardımcısı Suriye'ye gitti, Türkmenlerle fotoğraf paylaştı...

BBP Genel Başkan Yardımcısı Suriye'ye gitti
BBP Genel Başkan Yardımcısı Suriye'ye gitti
GİRİŞ 23.11.2015 09:02 GÜNCELLEME 23.11.2015 09:07
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Alperen Ocakları'nın Türkmen Dağı'na gitme kararı sosyal medyada geniş yankı bulmuştu.

Alperen Ocakları yaptıkları açıklamada "Orada açık şekilde katliam yapıyorlar. Dünya buna sessiz kalıyor. Biz Osmanlı'nın torunları Alperenler olarak, oradaki kardeşlerimize  kanımız, canımız ve malımızla sizin yanınızdayız dedik ve destek vermek için 250  kişilik öncü birlik oluşturduk. Allah nasip ederse önümüzdeki hafta bu  arkadaşlarla Suriye'ye Türkmen Dağı'na gideceğiz" demişti.
 
Sosyal medya bu açıklamayı konuşurken BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal'ın Suriye'ye gittiği ortaya çıktı.

Kartal, Türkmen Dağı'nda Sultan Abdülhamit Tugayı komutanı Ömer Abdullah'la çekilen fotoğraflarını paylaştı. Kartal, "Cepheden bildiriyorum Bayır bucak Türkmen Dağı'nda hiç bir yer düşmedi yalan haberlere itibar ermeyin ama acil silah ihtiyacı var" diye yazdı.


 

YORUMLAR 83
  • ard 8 yıl önce Şikayet Et
    capulcu iran komunist rus ile isbirligi edip binlerce sii capulcusunu radikalini milis olark oraya surdu ama maalesef bizde oyle bi duyarlilik ve davaya baglilik kalmadi, bi alperenler kalmis sagolsunlar..
    Cevapla
  • Birisi 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun şu bir gerçektir ki alperen ocakları her zaman cesaretleri ile öne çıkmışlardır. Gerçekten takdir ettim millet gibi sloganla vatan kurtarma edebiyatı yapmıyorlar adamlar harbi harbi icraat yapıyorlar tebrik ederim Alperen ocaklarını
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın kartal finans yardım portalı oluşturulursa faydalı olur düşüncesindeyim.
    Cevapla
  • İbrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Mit tırlarını durduranları destekleyen senin genel başkanındı. Inşallah hainlere inat o yardımlar ulaşacak
    Cevapla
  • Oba 8 yıl önce Şikayet Et
    Orada türkmen mi kaldı. Bakın gidenler poz verenler hep silahlı militanların yanında poz veriyor. Neden çünkü orada sivil insan bırakmadılar. Geneli silahlı militan. Hani göç dalgası olacaktı ne oldu hiç bir şey olmadı. Afad da açıkladı büyük göç dalgasının olmadığını. Milliyetçi kardeşlerimiz galeyana gelmeyin lütfen. Kimler çıkıp orta yerde savaş naraları atıyorlarsa önce kendileri ve evlatlarını göndersin oraya. Half Life oynamaya benzemez bu işler. Sonunda gerçekten bir ölüm var işin ucunda.
    Cevapla
  • ALPEREN 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapacaklardı şezlongda mı poz vereceklerdi savaş ortamında? Göç dalgası olması söz konusu olamaz hiç bir Türk vatanını düşman saldırıyor diye terk etmez! Ayrıca ölüm dediğin şeyde nedir enin sonunda zaten ölmeyecekmiyiz oda anlı şanlı olsun Türk'e yakışır bir şekilde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anayasa Hukukçusu uyardı! Bu hata tekrar yapılmamalı
Antalya'dan kahreden olay! Okuldan el ele çıkan iki kardeşi kaza ayırdı...