İstanbul'da boşaltılan bina çöktü!

İstanbul Bahçelievler'de bir bina yıkılma tehlikesiyle tahliye edilmesinin ardından çöktü.

GİRİŞ 21.05.2016 13:36 GÜNCELLEME 21.05.2016 15:12
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bahçelievler Kocasinan Mahallesi Nurlu Sokak'ta bulunan bir bina yıkılma tehlikesine karşı saat 13.00 sıralarında tamamen tahliye edildi.

TAHLİYEDEN 1 SAAT SONRA ÇÖKTÜ

Bahçelievler'de inşaat çalışması nedeniyle bir binanın temeli kaydı. Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri sokakta oturanları boşaltırken, bazı mahalle sakinlerinin gözyaşı döktüğü görüldü. Boşaltılan bina yaklaşık bir saat sonra çöktü.

Edinilen bilgilere göre, olay, Kocasinan Nurlu Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, sokakta yapılan inşaat çalışması nedeniyle bir binanın temeli kaydı.

GÖZYAŞI DÖKTÜLER

Temeli kayan bina ve sokaktaki diğer binalar boşaltılırken, mahalle sakinleri büyük panik yaşadı. Olay yerine ihbar üzerine itfaiye ve polis ekipleri geldi. Ekipler çevrede geniş güvenlik çemberi oluştururken, hasta ve yaşlı mahalle sakinleri kucakta taşınarak tahliye edildi. Bu sırada bazı vatandaşların gözyaşı döktüğü görüldü.

Vatandaşlar, "Buraya bu inşaatına yapılamayacağı söylenmişti. İnşaat yaptılar, bina yan yattı" diyerek duruma tepki gösterdi.

YORUMLAR 8
  • Isa 7 yıl önce Şikayet Et
    bu saatden sonra Istanbul ve diger sehirler kolay kolay duzelmez.Cumhuriyetin kurulusundan beri bir iki kisi haric milletin cogunlugu KENDISI cahiligi tercih etmis.
    Cevapla
  • istanbullu 7 yıl önce Şikayet Et
    ist.da 80.90 yıllarda yapılan binaların hepsi çúrük ve eleklenmemiş deniz kumu..özellikle 5. katlı binalara zeminde bir bölü altı girilmemiştir...hepsinin yenilenmesi lazım 5. kat binalar 4 veya 3. kata indirilmeli...yoksa....
    Cevapla
  • binalar 7 yıl önce Şikayet Et
    istanbul çürük binalarla dolu ah açgözlü müteahhitler
    Cevapla
  • SEN 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu KONUDA CAHIL´IM SIZ DUYDUNUZ MU ? 17 AGUSTOS 1999 DEPREMINDE::::: GREENPEACE:::::: MARMARA´NIN ALTINDA BIR SEYLER YERLESTIRDIGINI VE ONDAN DOLAYI 18.373 KISI VEFAT ETTI 48.901 YARALIMIZ OLMUSTUR..... BU KONUYU BI ARASTIRIRMISINIZ ???
    Cevapla
  • SEN 7 yıl önce Şikayet Et
    FAY ALTINA DEGIL DENIZIN DIBINE EVLADIM dikkat
    Cevapla
  • ... 7 yıl önce Şikayet Et
    sonra Ecevit yerin altina girip faylari cikaralim depremden kurtulalim dediginde insanlar dalga geciyor halkta da baya alicisi var demek bu islerin :)) ya birakin hocam bu deli sacmalarini kim nereye giriyor fay hattina
    Cevapla
  • imar 7 yıl önce Şikayet Et
    cok carpik ve zayif binalar var bu mahallelerde. Buralarin acilen yeniden imar edilmesi gerekiyor. Buradaki yapilarin cogu riskli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı