75 kuruş için şoföre bıçak çekti

Antalya’da toplu ulaşım aracında başkasının kartını kullanan şahıs, durumu fark edip karta el koymak isteyen şoföre bıçak çekti.

75 kuruş için şoföre bıçak çekti
75 kuruş için şoföre bıçak çekti
GİRİŞ 25.05.2016 09:08 GÜNCELLEME 25.05.2016 09:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz cumartesi günü Atatürk Bulvarı üzerinde durakta bekleyen D.B. ve annesi S.B, Liman Mahallesi’nden kent merkezine seyir halinde olan Emin Dinler yönetimindeki halk otobüsüne bindi.

İddiaya göre D.B, Antalya’da ulaşımda kullanılan tam biniş ücreti 2.10 lirayı ödememek için ücreti kardeşinin öğrenci indirimli kartıyla 1.35 TL olarak elektronik kartla ödedi. Durumu fark eden otobüs şoförü Dinler, D.B’nin kartına el koydu. Bunun üzerine Şoför Dinler ile D.B. arasında tartışma çıktı.

Şoförden kartını geri vermesini isteyen D.B, yanındaki bıçağı göstererek şoförü tehdit etti. Dinler ise hemen 155’i aradı. Halk otobüsünü takip eden polis ekipleri, D.B. ve annesi S.B'yi gözaltına aldı. Polisler tarafından sorgulanmak üzere karakola götürülen D.B., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yaşananlar, otobüste bulunan güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi.  

YORUMLAR 5
  • elif 7 yıl önce Şikayet Et
    illa adama saplaması gerekiyo dimi ceza alması için nasıl bir adalet ya yapmadı ama yapacaktı
    Cevapla
  • Kalem Abi 7 yıl önce Şikayet Et
    Böyleleri alacaksın cumadan içeri pazartesiye kadar aralıksız döveceksin kafası iki tane olana kadar sonra salacaksın bak bakalım bir daha yapıyor mu.
    Cevapla
  • Kurt 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl adalet şimdi? Kamu görevlisine bıçak çek, serbest bırakılsın. Polis, savcı ve hakimlerin yetkileri geri verilmezse daha çok çile yaşarız.
    Cevapla
  • Celal 7 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu psikopata karşı koyarsan o bıçağı bir yerine saplayacak. Evde çoluk çocuk seni elinde ekmekle beklerken cenazen gidecek. Bu psikopatlardan etrafta çok var ve serseri mayın gibiler. Bunlar için ayrı bir önlem alınması lazım.
    Cevapla
  • ahmedo 7 yıl önce Şikayet Et
    serbest bırakıldı.kamera kaydı olmasına rağmen ? yazık bu ülkedeki masum insanlara
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı