Şehidin vasiyeti yerine getirildi!

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı'nın yarım kalan hayali tamamlandı. Restore edilen evin anahtarı, şehidin ailesine teslim edildi.

Şehidin vasiyeti yerine getirildi!
Şehidin vasiyeti yerine getirildi!
GİRİŞ 30.05.2016 11:46 GÜNCELLEME 30.05.2016 11:46

23 Ocak'ta Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan Nizipli Üsteğmen Uğur Taşçı, babasına hediye etmek için satın aldığı evi restore edemeden şehit düşmüştü. Bunun üzerine Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin şehidin hayalini gerçekleştirerek eski yapıya sahip olan binayı aslına uygun şekilde restore ettirdi. Hazır olan evin anahtarı, şehidin annesi Emel ile babası Mehmet Taşçı'ya teslim edildi.

"KEŞKE OĞLUM YANIMDA OLSAYDI"

Evin anahtar teslim töreninde konuşan şehidin annesi Emel Taşçı, oğlunun da yanında olmasını istediğini belirtti. "Keşke şu an hiç bir şeyim olmasaydı. Sadece oğlum yanımda olsaydı. Ama olmuyor işte. Benim tek bir isteğim var yetkililerden. O da bu terör olaylarının bir an önce bitirilerek, ülkemiz ve milletimiz bir an önce huzura kavuşmasıdır" dedi.

"KİRLİ OYUNLAR TUTMAYACAK"

Ülke toprakları üzerinde oynan kirli oyunların tutmamasının nedeninin bölge insanının iman gücünden kaynaklandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise "Şehit ailesinin dimdik durması, iman gücüyle durması bizim ne kadar imanlı ve inançlı birer birey olduğumuzu gösteriyor. Eğer bu iman gücü olmasaydı bu topraklar üzerinde yıllar öncesinde yapılan kirli hesaplar tutmuş olacaktı. Ama hiçbir zaman bu topraklara yönelik yapılan kirli oyunlar ve hesaplar tutmuyor ve tutmayacaktır da" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!
İsrail'in ABD oyunu deşifre oldu! Dünyayı böyle kandıracaklar