Kayseri'de Suriyeli gerginliği: 3 yaralı!

Kayseri’de, çıkan olayda Suriyeli 30 kişilik grubun saldırısında yaralanan 2’si baba- oğul, 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Kayseri'de Suriyeli gerginliği: 3 yaralı!
Kayseri'de Suriyeli gerginliği: 3 yaralı!
GİRİŞ 14.07.2016 16:24 GÜNCELLEME 14.07.2016 16:24
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Merkez Kocasinan İlçesi Uğurevler Mahallesi’nde dün gece meydana gelen olayda iddiaya göre, bisiklet çalan Suriyeli gençlerle mahalle sakinleri arasında tartışma çıktı. Gerginliğin kısa sürede büyümesi üzerine çıkan kavgada Suriyeli yaklaşık 30 kişilik grup 48 yaşındaki Doğan Demir ve oğlu 17 yaşındaki Umut Demir ile komşularının oğlu 15 yaşındaki Alper Çadır’ı sopa ve demir çubuklarla dövdü. Olay yerine gelen polis, saldırgan gruptan 3 kişiyi gözaltına aldı.
 
Babasıyla birlikte Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Umut Demir’in başına 12 dikiş atıldı. Alper Çadır’ın ise kırılan sağ kolu alçıya alındı. 
 
"SURİYELİLERİ İSTEMİYORUZ"
 
Taburcu edilen Doğan Demir, mahalle halkı ile Suriyeliler arasında gerginlik çıkınca oğlunu almak için gittiğini ve saldırıya uğradıklarını anlattı.  Doğan Demir, Suriyelilerin mahallenin huzurunu bozduğunu ve halkın istemediğini belirterek, "Bunlardan şikayetçiyiz. Gereken neyse yetkililerimiz yapsın. Suriyelileri istemiyoruz" dedi.
 

YORUMLAR 9
  • orhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bazı arkadaşlar oyun provokasyon bilmem ne diyorlar Yaw Allah aşkına ben kayseri de bizad olayı yakından gören biriyim adamlar elinden gelse bizim mahalle kıyı doğrayacaklardı sanki düşmana saldırır gibi bunların hepsini def etmesek yarın öbür gün onlar bizim diye bizi defeedecekler hakkımızda geçiyorsa haram olsun istemiyoruz onları
    Cevapla
  • gurbet 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar daha iyi günlerimiz. söyle bi 5 sene daha gecsin cok daha kötü seyler olacak. biz gurbette 30 yildir araplarnan ic ice yasiyoruz. merak etmeyin yakinda arap ailelerinden olusan cetelerde olusacak. araplar biz türkleri hic sevmezler. bunlar iyiliktende anlamazlar aninda satarlar adami. daha cok sey söylerdim ama neyse artik. allah memleketimizi korusun
    Cevapla
  • eyup 7 yıl önce Şikayet Et
    çok biliyorsunuz hemen provokasyon yazıp bitiriyorsunuz. yarın sizin canınızı yaktıklarında ne diyeceksiniz. Suriyeliler her yerde aynı şeyi yapıyorç tehdit ediyorlar. ama ülkeyi yönetenler gözlerini kapıyor.
    Cevapla
  • burak 7 yıl önce Şikayet Et
    Hala provokasyon diyenler var.Suriyelileri istemiyoruz demek de suç oldu
    Cevapla
  • koray 7 yıl önce Şikayet Et
    kendi öz yurdumuzda bize 2. sınıf vatandaş muamelesi yapanlara selam olsun... toki yetmez bunlara siz en iyisi memleketin anahtarını verin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması
İl il en uzun yaşam süresinin olduğu şehirler belli oldu! İşte illere göre yaşam süreleri