Emniyet'te ikinci ihraç dalgası

FETÖ örgütünün devlet içinde kadrolaştığı önemli kurumlardan biri olan Emniyet Teşkilatı'nda tasfiye operasyonları hız kazandı.

Emniyet'te ikinci ihraç dalgası
Emniyet'te ikinci ihraç dalgası
GİRİŞ 26.08.2016 08:55 GÜNCELLEME 26.08.2016 10:00
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı, Emniyet Teşkilatı içindeki FETÖ örgütü mensubu ve bağlantılı polislerle ilgili ihraç listesi hazırladı. Türkiye genelinde farklı rütbelerde toplam 6 bin 800 polis, devlet memurluğundan ihraç edilecek.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından olağanüstü hal uygulaması çerçevesinde çıkartılan kanun hükmünde kararname ile 2 bin 360 polis meslekten atılmıştı. Milliyet'in aldığı bilgiye göre;İçişleri Bakanlığı, yeni bir ihraç listesi hazırladı. Liste hazırlanırken; 17 - 25 Aralık sonrasında Gülen'in çağrısı ile Bank Asya'da hesap açtıranlar ile MİT'in ByLock listesinde yer alan emniyet mensupları dikkate alındı. Memur, komiser, amir ve müdür düzeyinde Türkiye genelinde toplam 6 bin 800 polis teşkilattan ihraç edilecek. Bu kişilerin kararın Resmi gazete'de yayınlanmasıyla devlet memurlukları sona erecek.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 26
  • adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    adalet dediğiniz veya hain dediğiniz kişimi gecesini gündüzüne katıp eş,çoluk çocuğum demeden bir annenin göz yaşı akmasın diye günlerce uyuşturucu şebekesi peşinde koşanmı hain sorarım bu millete
    Cevapla
  • Bekir 7 yıl önce Şikayet Et
    Adaletli felan davranmamışlar, açığa aldıkları herkesi fırsat varken atalım diyorlar.Ama bunun yarın bir güm birsürü davaya neden olacağı besbelli.Ve bu davalar AHİM e kadar gidecek büyük ihtimalle.Hem insanları devletten soğutuyor hem de karşımıza düşman yapıyoruz.
    Cevapla
  • Ruhi 7 yıl önce Şikayet Et
    Büyük bir stadyum yapılmalı ve duvarları elektrik yüklü. Oturacak yer olmamalı tamamen boş. Bütün FETÖ ve PKK terörüne dahil olanlar buraya atılmalı. Haftada bir tıpkı Doğu Afrika da Somalide ki gibi Helikopterlerle yiyecek ve su az miktarda havadan sahanın ortasına atılmalı. Su ve WC için yer olmamalı. Bunların cezası bu şekilde adaletli olur.
    Cevapla
  • Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu atılanların hepsi 17 - 25 Aralık sonrasında Gülen'in çağrısı ile Bank Asya'da hesap açtıranlar değil bank asyada hesabı bulunanlar Hadi Özışık AKP ve gülen karşıtı bir yazar son 10 yazısını okuyun ! ve adalet sağlanıyor mu yoksa nefret tohumları mı ekiliyor siz karar verin
    Cevapla
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    ...Bu zamana kadar beklemeniz hata...ayrıca sahte IELTS soruları ile doçent ve araştıma görevlisi olanlarada el atılmalı...Bu mücadelede REİS yalnız bırakılmamalı...
    Cevapla
  • FAHRİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Devlet dairelerinde çalışanları nasıl ayıklanacak? Mesele Örgüt yanlısı bir parti bir İl veya İlçede % 90 oy alıyorsa. Çalışanların % kaçı bu partiyi desteklemiş? Bu çalışanlar ortada iken örgüt zayıflar mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri'ni karşıladı
Bugünden tezi yok müdahale edilmezse, Ortadoğu’da büyük savaş an meselesi