Süleyman Soylu son acı rakamı açıkladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dün Beşiktaş'da düzenlenen hain saldırıda 30'u polis 8'i sivil vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı.

GİRİŞ 11.12.2016 11:39 GÜNCELLEME 11.12.2016 14:02
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'daki terör saldırısına ilişkin, "En son aldığımız bilgiler çerçevesinde dün akşamki menfur saldırıda şahadete erişmiş vatan evlatlarımız 38 oldu.  Bunların 30'u polis memuru ve emniyet görevlisi, 7'si sivil vatandaşımız, birinin ise kimliği henüz tespit edilemedi." dedi.

"13 kişi gözaltına alındı"

İçişleri Bakanı Soylu, saldırının hemen akabinde 10 kişinin, daha sonra da yapılan operasyonlar neticesinde 3 kişinin daha gözaltına alınarak, toplam 13 kişi gözaltına alındığını bildirdi.

"Hastanelerde toplam 155 vatandaşımız var"

Bakan Soylu, şöyle devam etti:

"Hastanelerde 136 müşahede altında vatandaşımız var. 14'ü yoğun bakımda, 5'i ameliyatta ve 155 toplam hastanelerde şu anda tedavi gören, bu olayla karşı karşıya kalmış, sağlıkları için dua ettiğimiz vatandaşlarımız var."  

"Değerlendirmeler fail olarak PKK'yı işaret ediyor"

Soylu, yapılan değerlendirmelere çerçevesinde fail olarak PKK'nın işaret edildiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Olayın nasıl planlandığı, ne zaman planlandığı konusunda ve nasıl yürütüldüğü konusundaki çerçeve, arkadaşlarımızda var ancak hem soruşturmanın yürütülmesi hem de operasyonun devamı açısından, bu konuda çok fazla değerlendirmede bulunmayacağız."

YORUMLAR 59
  • MilleT 7 yıl önce Şikayet Et
    Her 1 şehide karşılık sorgusuz sualsiz 25 teröre karışanlara idam. 50 tane polise molotof ,taş, gösteri yapanlara idam 100 tanede dağdaki yakalanan teröristlere idam isteriz.
    Cevapla
  • sadettin 7 yıl önce Şikayet Et
    gözünüzü seveyim bakanım şu teröre bulaşmış kim olursa olsun ister evladınız olsun,şu idam kanunu çıkarın ve asın
    Cevapla
  • CengizHan 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan polisime vur yetkisini verin artık yeter...
    Cevapla
  • Mehmet Yucesoy 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin. Artik savas halindeyiz polisimiz angajman kurallarini degistirmeli. Bir noktada toplu bulunmak yerine kontrollu genis alana yayilmis olarak yer almalari ve supge durumunda anunda cekip vurmalari lazim. Seyahat halinde bile zirhli araclarda 10ar kisilik guruplar halinde mesafeli olarak hareket etmeleri lazim.
    Cevapla
  • umk44 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım artık bizleri bekletmeyin şu idamı getirin ve bu kalleşlere ve yardım edenlere cezasını verin sallandırın artık yeter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı