'Dalton kardeşler' çetesi çökertildi

İstanbul'un 6 ilçesinde kapkaç yapan ve aralarında 3 kardeşin bulunmasından dolayı 'Dalton Kardeşler Çetesi' olarak bilinen 5 kişilik çete çökertildi.

'Dalton kardeşler' çetesi çökertildi
'Dalton kardeşler' çetesi çökertildi
GİRİŞ 02.03.2007 16:23 GÜNCELLEME 02.03.2007 16:23

Aralarında 3 kardeşin bulunmasından dolayı 'Dalton Kardeşler Çetesi' olarak bilinen 5 kişilik çete çökertildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamalarının ardından zanlılar Kadıköy Adliyesi'ne çıkarıldı.

Kadıköy, Maltepe, Ümraniye, Sultanbeyli, Beşiktaş ve Pendik'te bir yıl içerisinde gerçekleştirdikleri 10 kapkaç olayında 370 bin YTL çalan zanlılar Ataşehir'de yakalandı. E.K (19), E.G. (32), D.G. (42), L.G. (31) ve K.G'nin (23) banka şubelerinde bekledikleri ve yüklü miktarda para çeken şahısları takip ederek uygun yerde kapkaç yöntemiyle soydukları belirtildi.

Yakalanan zanlıların gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda 2 motosiklet, 2 otomobil, 3 kask, 5 buji, bir adet kuru sıkı tabanca ve 5 adet cep telefonu ele geçirildi. Zanlılardan E.O'nun otodan hırsızlık, gasp, görevli memura bıçakla saldırı, gasp amaçlı yaralama suçlarından kaydı bulunduğu belirtildi. L.G'nin ise 3 oto hırsızlığı, 1 adet motosiklet hırsızlığı ve 18 ayrı iş ve mesken hırsızlığı ile 6 oto teybi çalma suçlarından sabıkalı olduğu belirtildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamalarının ardından Kadıköy Adliyesi'ne gönderilen zanlılar şube çıkışında basın mensuplarına küfretti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adana Demirspor - Galatasaray! CANLI
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor