Melih Gökçek skandal görüntü için harekete geçti

İki şahsın bir köpeğin kulaklarını kestikten sonra yemesi için önüne attığı görüntüler infial yarattı. Melih Gökçek de canilerin bulunması için çağrıda bulundu.

Melih Gökçek skandal görüntü için harekete geçti
Melih Gökçek skandal görüntü için harekete geçti
GİRİŞ 17.01.2017 13:27 GÜNCELLEME 17.01.2017 13:34
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 2 şahsın bir köpeğin kulaklarını kestiği ve yemesi için de önüne attığı görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine, Twitterhesabından çağrıda bulunarak, "Bu canileri bulalım. Ayrıca tanıyan varsa adresini bekliyorum. Bizzat şikayetçi olacağım" dedi.

YARDIM ÇAĞRISINI YAYINLADI

Twitter'dan takipçi sayısı 3 milyon 670 bine ulaşan Başkan Gökçek, dün akşam "Hanım Kadın" isimli bir sosyal medya hesabında yayınlanan fotoğraf ve bu sosyal medya kullanıcısının yardım çağrısını yayınladı.

BİZZAT ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM

İki caninin, bir köpeğin kulaklarını kesmesi ve yemesi için de köpeğin önüne atması görüntülerini paylaşan Başkan Gökçek, "Polise ihbardır. Bu canileri bulalım. Ayrıca tanıyan varsa adresini bekliyorum. Bizzat şikayetçi olacağım" ifadelerini kaydetti.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 41
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    Nasil bir vicdandir bu. Hayvancagizin durusuna bakin :(nasil bir zevk aliyor olabilirsiniz boyle bir canilikten Insan var, insan var, kimisi kar yagdi diye yemek bulamazlarsa diye arabasinda kedi mamasi kopek mamasi tasir etrafa oraya buraya birakir, kimiside hayvancagizin kulaklarini koparip kendisine yedirtmeye calisir. Insan oldugunuzun ispati nerde caniler. bunu bir insana yapmiscasina cezalandirilmalilar, cunki bir gun bunu bir insan uzerindede denemek istiyebilirler, bunun olmasini beklememek gerekir.
    Cevapla
  • v.ali 7 yıl önce Şikayet Et
    canilik bu eskiden köpegin hasmını altetmesi için yapılırmışderler ama simdi her teknoloji her imkanvar böyle olmamalı.çahaleti vaseti erdem sanıyorlar.
    Cevapla
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Adalet yok Türkiye de. Etraf serseri hedefi olmayan kişilerle dolmaya başladı. Bunun sebebi aransin. Çocuğu doğurmak anne olmak değildir. Tabiki baba içinde gecerli
    Cevapla
  • Nezaket 7 yıl önce Şikayet Et
    Hanım kadın gibi duyarlı olsa keşke herkes sosyal medyayı da Hayır için kullanalım şerri bertaraf etmek için.
    Cevapla
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Insan kilikli hayvanlar.. Allah belanizi verir Insallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu