Almanya'da Türk tokadı! O parada şehit kanı var

Türkiye'ye Ermeni soykırımı iftirasını atan Cem Özdemir, Berlinli bir taksicinin, verdiği bahşişi, "O parada şehit kanı var" diyerek geri çevirmesi üzerine çılgına döndü.

Almanya'da Türk tokadı! O parada şehit kanı var
Almanya'da Türk tokadı! O parada şehit kanı var
GİRİŞ 24.01.2017 09:30 GÜNCELLEME 24.01.2017 09:39
Bu Habere 112 Yorum Yapılmış

Türkiye'ye attığı soykırım iftirasının eleştirilmesine tahammül edemeyen Yeşiller Partisi Genel Başkanı Cem Özdemir, başından geçen son olayla çılgına döndü.

Özdemir, Taksiciler Odası ve Taksiciler Birliği'ne bir şikayet mektubu yazdı. Taksiciler Odası Başkanı Leszek Nadolski ise, Berlin'deki taksicilerin sadece yüzde 10'unu temsil ettiklerini belirterek, yapacak bir şeyleri olmadığını söyledi.

TOKAT GİBİ CEVAP

Özdemir mektubunda son olayını şöyle anlattı: "Gideceğim yere gelince, taksiciye parayı ödedim, bir de bahşiş bıraktım. Ama şoför, 'Bu parada, darbe girişiminde ölen Türk şehitlerinin kanı var' diyerek bahşişi reddetti. Bu fanatik insanlara, Almanya'da yaşadıklarını bariz şekilde belli etmek gerekir" dedi. Taksiciler Odası'ndan çözüm bulmasını isteyen Özdemir, yaptırım talep etti.

CAN DÜNDAR'A DA TAKSİ YOK

Cem Özdemir, "Taksiye binemeyen sadece siyasiler değil" dedi. Vatana ihanet etmesi karşılığında Almanya'da ödüllere boğulan, üç ayrı burstan para yağdırılan ve pasaport verilen Can Dündar'ın kendisine gösterilen tepkiler karşılığında Berlin'de taksiye binemez olduğunu söyledi.

SABAH

YORUMLAR 112
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    düdük otuyor ,ötmez oluca göreceksin BND koruyor değerin bitince ne olacak
    Cevapla
  • Matador 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberi almanya haberindede okudum darbe girişimiyle hic birsey yazmiyor ermenistan soykirim meselesini yaziyor işlerine geldigi gibi yaziyorlar.
    Cevapla
  • TR 58 7 yıl önce Şikayet Et
    Şoförlerin özgürlüklerini kısıtlamak isteyenleri kınıyorum sonra Demokrasi dersi hiç gülesim yoktu güldürdün.
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    benimde bir vatanım var deyip sakın ardınıza dahi bakmayın
    Cevapla
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    Kim bu taksici sunu bir alnindan opelim. Helal olsun sana be. Iste bu sekilde bunlar nereye gitse kendilerini yanliz hissedecekler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Güneş'te olağanüstü patlama! Dünyada 19 yıl sonra bir ilk! Tüm geceyi aydınlattı
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada