Cudi'de büyük operasyon

Cudi Dağı bölgesinde jandarma özel harekat ve polis özel harekattan ortak operasyon.

GİRİŞ 29.03.2017 16:15 GÜNCELLEME 29.03.2017 16:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Şırnak İl Emniyet tarafından Cudi Dağı-Anılmış bölgesinde bombalı eylemlerde kullanılmak üzere 2 adet araç saklandığı, aynı bölgede 30 adet tüp içerisine tuzaklanmış bomba olduğu ve bölgede 4-5 kişilik PKK'lı teröristin bulunduğu bilgisine ulaştı. 23üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı sorumluluğunda, 1'inci Jandarma Komando Tugay Komutanlığı'nın emir-komutasında, bölgede bulunduğu belirtilen araç ile el yapımı patlayıcı malzemelerini ele geçirmek ve PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla 27-29 Mart 2017 tarihleri arasında Cudi Dağı-AnıImış bölgesinde 2 jandarma özel harekat bölüğü, 2 polis özel harekat timi, güvenlik korucuları ve takviyeli 1 jandarma komando taburu ile 'Şehit Uzm.J.I.Kad.Çvş. Bayram TEKİN (Doğan 2017-8) operasyonu düzenlendi. Operasyonda PKK'ya ait toplam 11 sığınak ve mağara imha edilirken temas aramasında yarısı toprağa gömülü vaziyette 1 ceset, 1 AK-47 piyade tüfeği, 4 roket mühimmatı, 154 kg amonyum nitrat, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan muhtelif miktarda tüp düzeneği ile çok sayıda ilaç ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

 

YORUMLAR 7
  • mahmut 6 yıl önce Şikayet Et
    Bitse gazi den, sancakpeden, kayaşehir bayramtepe şahintpe altınşehirden biliriz biz aksarayda hala kaçak sigara satılıyor, kebapçılar beleş elektirik kullanıyor nasıl bitme bu suriyenin ırak ın kuzeini aldı teröristler, bu hainlerin kökü samimiyetle kurultulsun dualarımız sizinle?
    Cevapla
  • Wsitki 6 yıl önce Şikayet Et
    Cudi Türkiyenin dagi degilmi ?Yoksa Pkklinin orada isi ne?
    Cevapla
  • Mustafa Kral 6 yıl önce Şikayet Et
    Kndil denen yer nerede ???? Neden bu yer yerle bir edilmiyor neden bu besi kaynağı kökünden temizlenemiyor ? Bildiğimiz ve bilmediklerimizle beraber artık yeter diyoruz bu lanet yerleri kökünden kurutalım ...
    Cevapla
  • boş kafa 6 yıl önce Şikayet Et
    öldürmeyle bitmez dediler,barış dediler,sebeblerini ortadan kaldıracaz yatırım dediler,senin kadroların hep değişiyor,onlar değişmiyor, biz askerdeydik çoçuk büyüdü askere gedecek daha bitmedi,daha çok ölende bizim ülkenin öldürende diyerek kandıracaklar...zayıflayınca barış toparlansınlar yine kaldıkları yerden devam..
    Cevapla
  • eski yeni 6 yıl önce Şikayet Et
    evet senelerdir boş daglari bombala misiz boş magaralari hedef almışız ve bu yüzden pkk bitmemiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?