İtirafçı paniği... Teröristbaşı küplere bindi!

FETÖ elebaşısı Türkiye'deki çözülmenin ardından paniğe kapıldı. Gülen, örgütün çöküşünü hızlandıran itirafçılara ateş püskürdü.

GİRİŞ 05.05.2017 11:16 GÜNCELLEME 05.05.2017 11:38
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nde 16 Nisan referandumunun ardından çözülmeyi önlemek amacıyla gözaltındaki örgüt üyelerine bol keseden atılan vaatler de işe yaramadı. Konya'da iki yıl önce başlatılan soruşturmada gözaltına alınan örgütün 316 sorumlusundan 104'ü itirafçı oldu. Örgütün yurt içindeki sorumluların yanı sıra, yurtdışındaki sorumlularında deşifre eden itirafçı sorumlular, her şeyi bir bir anlatıyor. Bu itiraflar ve derinleştirilen soruşturmayla, örgütün 7 bölgeye ayırdığı Türkiye yapılanmasındaki 23 ilde 17 yıl boyunca il sorumluluğu yapan bütün isimler tespit edildi. Ege, Doğu Anadolu, İç Anadolu, Marmara ve Güneydoğu Anadolu bölgesisorumluları da bu çözülmeyle deşifre oldu. Çözülmenin artmasıyla gözaltına alınacak şüpheli sayısı da bin 500'ü geçti. Üyelerine iki yıldan fazla aynı ilde görev yaptırmayan örgütün, il sorumlusu olarak atadığı isimleri dış dünya ülkelerindeki yapılanmayı oluşturması için de görevlendirdiği belirlendi.

İTİRAFÇILAR TEK TEK ANLATTI

İtirafçı sorumlulardan çoğu, görev aldıkları Avrupa ülkelerindeki yapılanmayı, aldıkları talimatları ve örgütün kimlerden nasıl ve ne kadar mali gelir elde ettiğini anlattı. Türkiye Eğitim Danışmanlığı biriminin de deşifre olmasıyla örgütün, TSK ve emniyet birimlerine sızan isimler de açığa çıktı. Deşifre olan örgüt üyelerinin çoğununun ByLockçu listesinde yer aldığı, ancak TSK'daki sorumluların deşifre olmamak için ByLock kullanmadığı belirlendi.

DÜNYA ŞEMASI ÇIKACAK

1986'da katıldığı FETÖ'de, 10 ilde ve etkin pişmanlıktan yararlanarak itirafçı olan C.P., 10 ülkesorumluların  isimlerini verirken, ifadesinde de, "Türkiye'deki görevlerinin ardından Meksika ülkesorumluluğuna getirildiğini anlatarak, "FETÖ okullarının bulunduğu her ülke Türkiye'de bir ile bağlanıyordu. Tüm masraflar da bu ilde toplanan himmetlerle karşılanıyordu. Ayrıca o ülke ile oluşturulan köprüyle iş adamları ticarete gönderiliyor, kazandıkları paranın bir kısmı da yine himmet olarak örgüt muhasebecileri tarafından alınıyordu" dedi.

FETO KÜPLERE BİNDİ

FETÖ elebaşısı Türkiye'deki çözülmenin ardından paniğe kapıldı. Örgüt sitesi 'herkul.org' da yayınlanan videoda Gülen, örgütün çöküşünü hızlandıran itirafçılara "Ey itiraf adı altında iftirada bulunan talihsizler. Altın olma varken posa durumuna düşenler. 2-3 günlük dünya hatırına ahiretini kaybedenler" sözleriyle yüklendi. Gülen, daha önceki mesajlarında olduğu gibi diğer örgüt üyelerine moral vermeye çalıştı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 98
  • tasovali 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunca gaflarına rağmen kendini ifşa etmesine rağmen hala bu adamın peşinden gidenlerin vay haline..İslamiyetin temsilcisi bu zavallı değil bunun farkına varın at gözlüklerinizden kurtulun...
    Cevapla
  • musti 7 yıl önce Şikayet Et
    Mel uuuun hashaşi PAPAZ
    Cevapla
  • Hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Kainat haini, İslam dininin olmazsa olmaz emirlerinde bile insanları yanlış yönlendiren sensin. Ahireti bu dünyaya başta sen seçtin. Önce sen bunu bir anlayabilsen.
    Cevapla
  • Türkiyem 7 yıl önce Şikayet Et
    al işte somut bir örnek daha din adı altınta kendi dininden olanları örgütledi milyarlarca lira kaynak sağladı bu kaynaklarıda ulkeyi yönetme arzusu ile darbe yaptı kıme kendi dininden olanlara karşı allahın adını hangi sebeble daha diline alıyorsun musluman topluluğu neden bunları yapıyor bu allahın verdiği bir ceza bize şümkü musluman değilde şeytanın ta kendisi oluyorlar yaşamayı hak etmiyorsunuz...
    Cevapla
  • Seyyar kapakçı 7 yıl önce Şikayet Et
    Siz onların dinine girmedikçe yahudi ve Hıristiyanlar sizden asla razı olmazlar.diyor allah, eğer abd seni orda rahat yaşatıyor kapına CIA ajanı koyuyorsa demekki sen onların dinine girdin.peşinden koşan koyunlara da allah basiret versin ne diyelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar yeni gelişmeyi duyurdu: Gökte Akıncı, denize Albatros!
İsrail kendi askerlerini öldürüyor! Filo komutanından dikkat çeken sözler