Gişeye aynı anda gıren TIR ile otomobil sıkıştı

Düzce'nin Gökyaka İlçesi TEM Otoyolu'nda, TIR ile otomobil aynı gişeden geçmeye çalışırken sıkıştı.

GİRİŞ 29.05.2017 23:01 GÜNCELLEME 30.05.2017 10:34
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Kaza, akşam saatlerinde meydana geldi. Düzce’den İstanbul istikametine giden Nevin Öztürk, 34 YJ 260 plakalı otomobiliyle bir anlık dalgınlıkla önce HGS gişesine yöneldi.

Öztürk, yanlış gişede olduğunu fark edince son anda yandaki OGS gişesinden geçmeye çalıştı. Otomobil, bu sırada gişeden geçmekte olan Hasan Çalayran yönetimindeki 06 DH 0616 plakalı TIR ile birlikte gişeye girdi. Öztürk’ün kullandığı otomobil, TIR ile gişelerdeki bariyerlerin arasına sıkışıp kaldı. Ölen yada yaralanan olmadığı kazada Öztürk, diğer sürücülerin yardımıyla otombilden çıkartıldı. Otomobil, çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı.

Kamyon sürücüsü Hasan Çalayran otomobili fark edince kornaya bastığını anlatarak, "Frene basayım dedim ancak bu kez önüme alacaktım ve TIR’ın altına girecekti. Önüme alınca bu kurtulamazdı. Sola doğru kaçmaya çalıştım ancak aynadan baktığımda sıkışmıştı. Çadırın başından itibaren araca girdi. İnat değil. Bilmemezlik ve acemilik." dedi. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

YORUMLAR 19
  • Görele 6 yıl önce Şikayet Et
    tırın kör noktasına geldi görmedi her ehliyet alan Yola çıkıyor Ondan sonra da böyle oluyor başkalarının da hakkına hukukuna saygısızlık oluyor Herkes ehliyet veriliyor bakkalda satılır gibi.
    Cevapla
  • Altınadam 6 yıl önce Şikayet Et
    5 SN SADECE 5SN sabredemeyenler sonucuna zararla katlanıyor. Halbuki Allah sabredenlerle beraber olduğunu ayetinde belirtmişti.30km hızla giden bir araç 1sn. de 9 metre yol alır. hayırlı yolculuklar. 30 km hızla giden bir araç 1 sn.de 9 metre yol alıyorsa sabredemeyenlere hayırlı kazalar.
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    yine kadinlar yine kadinlar..sorsan kesin haklidir o kadin..tir bana carpti der.gerci bu kazadan sonra bi daha direksiyona cikacagini sanmam.
    Cevapla
  • Görele 6 yıl önce Şikayet Et
    , bence de kullanmasın başkasının da başını yakmasın
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    Yine bayan soför. Allahım ya
    Cevapla
  • moda 6 yıl önce Şikayet Et
    bu moda tuttu insallah herkes denemez. akil alir gibi degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler