Her yerde aranıyordu... Gerçek çok farklı çıktı

İzmir’in Dikili ilçesinde kaybolduğu bildirilen 5 yaşındaki Mehmet Tekeoğlu 11 Haziran'da kaybolduğu bildirildiğinden bu yana her yerde aranıyordu.

Her yerde aranıyordu... Gerçek çok farklı çıktı
Her yerde aranıyordu... Gerçek çok farklı çıktı
GİRİŞ 17.06.2017 08:54 GÜNCELLEME 17.06.2017 08:58
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İlçeye bağlı Bahçeliköy Mahallesi plajına giden babasının, uyuduğu için otomobilde bıraktığını, döndüğünde bulamadığını söylediği çocuk, kaybolmasının üzerinden 6 gün geçmesine rağmen bulunamamıştı.  İlçe Jandarma ekiplerinin de olayla ilgili soruşturmayı genişletmesiyle şok gelişme yaşandı.  

17 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARININ 10 YIL ÖNCEKİ FOTOĞRAFI

Ulaşılan kamera kayıtlarında baba Tarkan Tekeoğlu'nun ifadesinin aksine çocuğun araçta olmadığı görülmesi üzerine İstanbul'da annesinin yanına giden eşi Z.T.'ye ulaşıldı. Z.T. sadece 17 yaşında bir oğulları olduğunu eşiyle bir süredir boşanmasalar da aile bütünlüklerinin çok iyi olmadığını kaydetti. İfadeleri alınan anneanne G.K., anne Z.T. ve 17 yaşındaki B.S.T. böyle bir çocuk olmadığını kaydetti. Tarkan Tekeoğlu'nun kayıp çocuğu Mehmet'e ait olduğunu iddia ettiği fotoğrafların 17 yaşındaki çocuklarının 10 yıl önceki fotoğrafları olduğu ortaya çıktı.  

Jandarmanın yaptığı geniş çaplı tahkikatta Mehmet Tekelioğlu adında bir çocuğa ait SGK kaydı bulunmadığı da belirlendi. Yetkililerden polis kökenli olan baba Mehmet Tekeoğlu'nun ortadan kaybolduğu, telefonunun kapalı olduğu, arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR 14
  • güzel bir haber 6 yıl önce Şikayet Et
    Küçük bir kızın ölümcül bir hastalığa yakalandığını ve yüklü miktarda bir parayı bulamazsa yarın öleceğini yalanıyla dolandırılan hayırseverin ertesi gün kandırıldığını öğrendiğinde verdiği cevaba bakar mısınız? " Ne yani yarın ölecek bir kız yok mu? Bu aldığım en güzel haber!"
    Cevapla
  • bergamali 6 yıl önce Şikayet Et
    yurdum insani..
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    yuh artık be
    Cevapla
  • Kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    Psikoloji ilacı kullanıyordu.İçmeyi unuttu kafa gitti.Benim bir tanıdığımda antidepresan ilacı aniden bırakınca arabasını park ettiği yeri unutup polise başvurmuştu.Polisler aracı buldu.Komşu dükkanın kamera kayıtlarında kendisinin park ettiği görüldü ama hatırlamıyordu.
    Cevapla
  • yağız gökay 6 yıl önce Şikayet Et
    eee.baba müsveddesi...sen o jandarma ve polisin eline geçeceksin eninde sonunda....
    Cevapla
  • erkan... 6 yıl önce Şikayet Et
    o da hasta büyük ihtimalle; uyarıya gerek yok :))
    Cevapla
  • erkan 6 yıl önce Şikayet Et
    hasta büyük ihtimalle hakarete gerek yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!
Filistin'in BM üyeliği onaylandı