FETÖ ve PKK'nın talepleri ile o yürüyüş götürüldü

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne ilişkin, ""FETÖ ve PKK'nın talepleri ile o yürüyüş götürüldü" dedi.

FETÖ ve PKK'nın  talepleri ile o yürüyüş götürüldü
FETÖ ve PKK'nın talepleri ile o yürüyüş götürüldü
GİRİŞ 19.07.2017 01:15 GÜNCELLEME 19.07.2017 01:15
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CHP Genel  Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir koluna bölücü terör örgütü PKK'yı öbür koluna  Fetullahçı Terör Örgütü'nü (FETÖ) taktığını öne sürerek, "FETÖ ve PKK'nın  talepleri ile o yürüyüş götürüldü. Adalet talebi PKK'ya adalet, FETÖ'ye adalet,  içerideki FETÖ'cüleri, PKK'lıları dışarı çıkartmak." dedi.

Perinçek, Esnaf Sarayı'nda düzenlenen konferansta yaptığı konuşmada,  Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a yaptığı yürüyüşü hatırlatarak, yürüyüşte  "hapishanenin kapılarını açacağız, içerideki tutukluları, gözaltında olan  insanları, haksızlığa uğramış Vatandaşları kurtaracağız" söyleminin kullandığını  belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun kamuda FETÖ'den tasfiye edilmiş 145 bin kişinin  tekrar göreve alınması için yürüdüğünü söylediğini savunan Perinçek, şöyle devam  etti:

"O yürüyüşte kim var? PKK var. PKK açıkça destekledi. Kendi adamlarını  yolladı. CHP lideri bir koluna PKK'yı öbür koluna FETÖ'yü taktı. FETÖ ve PKK'nın  talepleri ile o yürüyüş götürüldü. Adalet talebi PKK'ya adalet, FETÖ'ye adalet,  içerideki FETÖ'cüleri, PKK'lıları dışarı çıkartmak. HDP'nin 11 milletvekili  tahliye edilsin, 145 bin kişi tekrar devlet kurumlarına oturtulsun. Yani Türkiye  gladyoyu temizliyor. CHP gladyo ile yürüyüp onu tekrar devletin içine iade etmek,  geri getirmek ve oturtmak için yürüyüş yapıyor. Bu yürüyüş budur."

Perinçek, FETÖ'nün darbe girişimi gecesi yayımladığı bildirinin satır  aralarında terör örgütü PKK ile sulh olduğunu ifade etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 23
  • N.a 6 yıl önce Şikayet Et
    Dediği doğru
    Cevapla
  • Cingöz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Millet, senin apoyla resmini daha unutmadı.
    Cevapla
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ne yüce bir dinimiz var ne yüce bir milletizki kişi ne kadar alçak olursa olsun doğru söylediği zaman haklı diyebiliyoruz
    Cevapla
  • büyükdoğu 6 yıl önce Şikayet Et
    bazen saçma bazen de doğru söylemlerine bakınca kendisinin mit ajanı olduğunu düşünüyorum
    Cevapla
  • osman 6 yıl önce Şikayet Et
    gladyo defol yeter bu milleti birbirinr düşürdüğünüz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana Demirspor - Galatasaray! CANLI
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim