Köpek gezdirme kavgası! 1 ölü, 1 yaralı

İzmit'te köpek gezdirme yüzünden çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Köpek gezdirme kavgası! 1 ölü, 1 yaralı
Köpek gezdirme kavgası! 1 ölü, 1 yaralı
GİRİŞ 27.07.2017 09:52 GÜNCELLEME 27.07.2017 09:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay gece saat 00.30 sıralarında Kadıköy Mahallesi Aktürk Sokak'ta meydana geldi. Köpeğini gezdiren Murat Durak'a, sokakta rastladığı Muammet ve Medet İ. kardeşler iddiaya göre "Gece saatinde köpek mi gezdirilir?" diyerek sataştı. Murat Durak'ın tepki göstermesi üzerine aralarında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Bu sırada yakındaki evlerine giden Muhammet ve Medet İ. kardeşler aldıkları ruhsatsız tabanca ile Murat Durak ve ağbeyi Ömer Durak'a 8 el ateş etti. Kurşunların hedefi olan iki kardeş kanlar içersinde yere yığıldı. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri polisi ve 112'yi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan Murat Durak yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken, Ömer Durak'ın sağlık durumunun da ciddiyetini koruduğu belirtildi. 

Polis, olayın ardından kaçan Muhammet ve Medet İ. kardeşler ile babaları Erdinç İ.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • abdullah 23 6 yıl önce Şikayet Et
    memleket teksasa dönmüş herkesete silah,zaten katillere kısas ta yok,yan baktın öldür,1 lira için öldür,yol vermedin,yerime park ettin,arabamı çizdin gibi sudan sebeplerle katil olunuyor.kısas gelirse herkes bu kadar rahat katil olamaz diye düşünüyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması