Azeri gelini nikaha böyle götürdü

Kastamonu'da Azeri gelinle evlenen Türk damat, çok sevdiği patpat aracını gelin arabası yaparak nikaha geldi.

Azeri gelini nikaha böyle götürdü
Azeri gelini nikaha böyle götürdü
GİRİŞ 08.08.2017 12:46 GÜNCELLEME 08.08.2017 12:46

Kastamonu’nun Saraçlar Mahallesinde ikamet eden Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personeli Kemal Çelikkaya, yakınlarının vasıtasıyla tanıştığı Azerbaycanlı Nazila Mahsimova ile evlenme kararı aldı. Azerbaycan’a giderek Azeri gelin Nazila Mahsimova’nın ailesiyle de tanışan damat Kemal Çelikkaya, düğün için onay aldıktan sonra Türkiye’ye döndü.

Düğün hazırlıklarına başlayan damat Kemal Çelikkaya, Azeri gelin Nazila Mahsimova’ya büyük bir sürpriz hazırladı. Çocukluğundan beri çok sevdiği ve köyde sürekli kullandığı tarım aracı patpatı gelin arabası yaptı. Patpat aracını gelin arabası gibi süsleyen Damat Kemal Çelikkaya, ayrıca patpat aracına Türk Bayrağını ve Azerbaycan Bayrağını da asmayı unutmadı. Patpat aracını gelin arabası olarak gören Azeri gelin Nazila Mahsimova, bir süre şaşkınlığını gizleyemedi.

Olayın şokunu atlatan Azeri gelin Nazila Mahsimova, çok sevdiği eşinin ısrarı üzerine patpat aracına binmeye ikna oldu. Gelin arabası gibi süslenen patpat aracıyla Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonuna gelen çift, burada kıyılan nikahlarının ardından konvoy eşliğinde evlerine gitmek üzere hareket etti. Şehir merkezinden patpat aracı ilen geçen çifti görenler, şaşkınlıklarını üzerinden attıktan sonra cep telefonlarına sarılarak çiftçi kameraya çekmeye başladı.

Bazı vatandaşlar ise, çifte alkış tuttu. Patpat aracının üzerinde çevreye aldırış etmeden evlerine giden gelin ve damat ise, çevredekilere el sallayarak kendilerini cep telefonuna çekenleri selamladılar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı