İstanbul Bakırköy’de canlı canlı fuhuş takibi!

İstanbul Bakırköy’de, Ahlak Büro Amirliği tarafından gerçekleştirilen operasyonda 7 kişi tutuklandı.

 İstanbul Bakırköy’de canlı canlı fuhuş takibi!
İstanbul Bakırköy’de canlı canlı fuhuş takibi!
GİRİŞ 12.08.2017 06:53 GÜNCELLEME 12.08.2017 06:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Bakırköy’de, birbirleriyle bağlantılı iki ayrı masaj salonunda para karşılığında fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine Ahlak Büro Amirliği harekete geçti. Gazete Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre; araştırılan masaj salonlarının ruhsatsız olduğunun belirlenmesi üzerine, fuhuş zincirinin nasıl ve kimler tarafından yapıldığını tespit etmek için mahkeme kararı ile teknik-takip başlatıldı. 3 aylık takiplerde 2 farklı masaj salonu ile ilgili ilginç ayrıntılar ortaya çıktı.

Soruşturma dosyasına giren ayrıntılara göre, iki farklı masaj salonunu Sevgi K. İle Özlem K. yönetiyordu. Kaçak ve ruhsatsız açılan salonlar dışında, her iki patroniçenin ayrıca fuhuş evleri de vardı. Yurtdışından getirilen yabancı uyruklu kadınlar arasında güzel olanları masaj salonlarına, diğerlerini ise fuhuş evlerine gönderiyorlardı.

İNTERNETTEN SAHTE FOTOĞRAFLAR

İki kadının masaj salonları ve fuhuş evlerine müşteri bulmak için eskort sitelerine ilan verdikleri ve ilanlarda model veya güzel kadınların fotoğraflarını kullandıkları belirlendi. Yine aynı amaçla bastırılan kartvizitlerin de elden dağıtıldığı tespit edildi.

YORUMLAR 1
  • Asım asimnesil 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeyi terör belası gibi sardı bu fuhuş ve uyuşturucu belası. ..artık ciddi mücadele etmenin zamanı gelmedimi. ...kim göz yumuyorsa. ...rant elde ediyorsa. .umursamiyorsa .devlet e millete hainlik etmektedir. ..bar pavyon Otel Motel. .sauna. ..fitness masaj evi ..Ajans vb....işletmeler sıkı takip ve etkili cezalar uygulanmalı. ...Yurt dışından getirilen kadınlar. ..takip ve adli kontrol uygulanmalı ne için getiriliyorlar Nerede ikame ediyorlar. .inceden inceye çalışma yapılmalı. .yönetim bu vebali kaldıramaz. .. !!!!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması
Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü: Milyar dolarlık mesele