Sakarya'da facia: Çok sayıda ölü ve yaralı var!

Sakarya'nın Hendek ilçesinde fındık işçilerini taşıyan traktörün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

GİRİŞ 18.08.2017 08:40 GÜNCELLEME 18.08.2017 09:12
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Hendek ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi mevkisinde, tarım işçilerini taşıyan traktör, henüz belirlenemeyen nedenle yol kenarına devrildi.

Çok sayıda 112 Acil Servis ekiplerinin sevk edildiği kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Yaralılar, olay yerine yerine gelen 112 Acil Servis ambulansları ve özel araçlarla kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Bu arada işçilerin, fındık toplamak için Diyarbakır'dan geldiği öğrenildi.

KAYNAK: DHA, AA
YORUMLAR 41
  • Ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Kırsal alanda: Düğüne de - cenaze evine de - işe de genelde traktör ile gidiliyor çünkü kırsal, köy, engebeli, tarla vb. şehir gibi düşünülmemeli. sonuçta insanlar uçakta da, mersedeste de , traktörde de ölebilir ecel bu. İllaki de tadbirli olmak lazım o başka. Keşke tarla sahibi seyahat acentesinden araç kiralasa iyi olurdu ama yok öyle bir şey zaten çiftçi ne kazanıyor. Tedbir bizden takdir Allahtan.
    Cevapla
  • oflu mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim bu kaçıncı,uygun olmayan şartlarda insan taşıyanlara ağır cezalar verilsin artık.insanlarımız ölmesin.traktör insan taşıması için yapılmamıştır.çok bilinçsiz insanlarımız var ne derse densin bildiğini okuyorlar.bu cehaletten bir türlü kurtulamıyorlar.uygun olmayan araçlara binenlerde yanlış yapıyor binme kardeşim canından kıymetlimi.yazık bak yedi vatan evladı öldü.
    Cevapla
  • Kocaali'li 6 yıl önce Şikayet Et
    malesef fındık tarlaları arasından asfalt yol yok, tarım arazileri buralar....
    Cevapla
  • Karasulu 6 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Allah ailelerine sabırlar versin. Allah mekanlarını cennet eylesin. Dolmusla gitseydiler diyen arkadaşım. Traktörle gittikleri için mi oldu diyorsun. Yani dolmusla gitseydiler. Bir şey olmazdı diyorsun. Ezbere konuşmayın arkadaşlar. Vakit saat kim ne derse desin boş konuşur. Olayın nasıl gerçekleştiğini kimse bilmiyor. O yüzden konuşmak yanlış olur.
    Cevapla
  • erdoğan öskürcü 6 yıl önce Şikayet Et
    artık traktörle insan taşınması yasaklansın çünkü önüne gelen kullanıyor yazık.allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber