Öğretmenler Günü'nde şok görüntü!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki bir okulun bahçesinde yapılan Öğretmenler Günü kutlamasında okul müdürü bir çocuğu cezalandırarak tören boyunca beton zeminde oturttu.

Öğretmenler Günü'nde şok görüntü!
Öğretmenler Günü'nde şok görüntü!
GİRİŞ 25.11.2017 09:01 GÜNCELLEME 25.11.2017 09:23
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Olay dün, Kartepe'deki bir ilkokulun bahçesinde yapılan Öğretmenler Günü kutlamasında meydana geldi. Kutlama sırasında okul müdürü A.G., iddiaya göre, yaramazlık yapan öğrenciye sinirlendirdi ve sırada duran öğrencilerin önünde beton zemine oturttu. Okul müdürü, öğrencinin tören boyunca yerden kalkmamasını istedi. Etkinlik sırasında okul bahçesinin etrafında bulunan veliler görüntü çekerken, bir yandan da bu cezalandırmaya tepki gösterdi. Bir kadın veli, "Çok yanlış, orada öyle hepsinin içinde oturtulması çok yanlış. Haydi müdür oturtuyor, öğretmenler kaldırabilir. Psikolojisini düşünsene, ne olursa olsun o çocuk" derken, bir veli, "Öğretmenler müdahale edebilir ama?", diğer bir veli ise "Banka oturttursun, yere oturtmak ne demek? Karnı ağrır" diyerek tepki gösterdi. Öğrenci tören boyunca yerde otururken, etkinliklerde dereceye giren öğrencileri öğretmenleri kutladı.

Kocaeli İl Milli eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, olayla ilgili inceleme başlatacaklarını söyledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 26
  • Kayhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Müdür haksız kim ne derse desin esir kampımı orasi
    Cevapla
  • Çiğdem 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir öğretmen olarak şunu söylüyorum ki kendi çocuğuna yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasının çocuğuna asla yapmayacaksın
    Cevapla
  • Muho 6 yıl önce Şikayet Et
    Ceza ağır olmuş ama öğretmene de değer veren kalmadı ki bunun sonucunda şımarık durması gereken yeri bilmeyen bir nesil yetisti.Kimsenin kimseye saygısı kalmadı .Toplum olarak bozulmaya başladık .Sonumuz hayrola.
    Cevapla
  • bjk5656 6 yıl önce Şikayet Et
    bende bir öğretmenim bunun gibi yaratıkları görevden atsınlar istiyorum
    Cevapla
  • Ardahanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Şiddetle cezalandırılan çocuk yarın bir gün öğretmen olduğu zaman o çocuk aynısını yapar ogretmensen sabırlı olacan merhametli olacan bu vasıfları olmayanlari öğretmen yapmayacan her piskopat öğretmen olursa sonuçlar hoş olmuyor şiddete hayır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye gölge oyununda bir adım öne çıktı! İstihbarat aparatları panikledi
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor