Terör propagandası yapan asker gözaltına alındı

Adıyaman'da er olarak görev yapan Diyarbakırlı M.S., sosyal medya hesabından PKK/KCK propagandası yaptığı için gözaltına alındı.

GİRİŞ 23.01.2018 11:33 GÜNCELLEME 23.01.2018 12:50
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığında görevli asker, sosyal medya üzerinden terör propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına aldı.

'Pişman mısınız' sorusuna yanıt vermedi

Diyarbakır nüfusuna kayıtlı olup Adıyaman İl Jandarma Komutanlığında Er olarak görev yapan M.S., isimli asker, kendi sosyal medya hesaplarından terör örgütü PKK/KCK lehine propaganda yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Gözaltına alınan asker, jandarma karakolunda tamamlanan ifadesinin ardından jandarma ekiplerince Adıyaman Adliyesine sevk edildi. Elleri kelepçelenen ve ‘Pişman mısınız’ sorularını yanıtsız bırakan asker, adliyedeki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılacak.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 24
  • Temel 6 yıl önce Şikayet Et
    Hain ajanı abd nin ordusuna katılsın.
    Cevapla
  • fb 1453 6 yıl önce Şikayet Et
    obüsün namlusuna koyun. fırlatın diğer tarafa
    Cevapla
  • 1vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu memlekette bütün kürtler pkk yı desteklemediği gibi onlara düşman olanlar da var muhakkak.Ama ne yazık ki barbar ve hain Türk milleti düşmanları bu toprakları ele geçirip bu milleti yok etmek istediği de bir gerçektir.İşte bütün mesele içimizdeki bu hainleri bulup yok edip tam bir birliktelik sağlamak gerekmektedir.Bunu yapmadığımız müddetçe bize hiç bir zaman huzur gelmez.
    Cevapla
  • muhacir 6 yıl önce Şikayet Et
    yıllar evvel istanbulda güneydoğulu çok zengin bir işadamının taşeronluğunu yapıyorduk. bir delikanlı akrabası avrdı pkk ağzıyla konuşan. babam birgün peki dedi kürdistan kurulursa istanbuldan gidecek misin? o zaman be de oy vereyim hadi dedi. o genç ne işim var orada dedi. benim burada kurulu bir işim var dedi. babam o zaman döndü. evladım gitmeyeceğin yaşamayacağın eyr için asker polis şehit eden adamları niye savunuyorsun dedi..
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Askerliğini bitirmeyin, şerefli Türk askerinin bulaşıkçısı olsun .)
    Cevapla
  • ankara 6 yıl önce Şikayet Et
    bulaşıktan bulaşıkçı olmaz
    Cevapla
  • burhan 6 yıl önce Şikayet Et
    ne bulaşığı, basın içeri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Time dergisinden Filistin kapağı!
Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü: Milyar dolarlık mesele