Bakan'dan AB'ye: Buradan meydan okuyorum...

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Afrin operasyonu ve AB'ye üyelik sürecine ilişkin kritik açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 20.02.2018 11:19 GÜNCELLEME 20.02.2018 12:36
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Bakan Çelik: "Türk Silahlı Kuvvetleri Afrin'de Zeytin Dalı operasyonuyla güçlü bir mücadele verirken her gün bize sivil kayıplardan bahsediyorlar. O sivil kayıpların yalan haber olduğunu ispat ettik.

Biz DEAŞ'la mücadele ederken bizi destekleyen ve desteğini beyan eden bazı dostlarımız yine bir terör örgütü olan PKK'nın Suriye'deki şubesi PYD ve YPG ile mücadele ederken bu desteği göstermiyorlar. Terör örgütleri konusunda tutarlı olmak gerekir.'' ifadelerini kullandı. 

 

''BURADAN MEYDAN OKUYORUM''

Bakan Çelik, Türkiye'nin AB'ye üyelik süreci ile ilgili net açıklamalarda bulunarak, ''Buradan meydan okuyorum, desinler ki bize '2019'da üyelik perspektifi veriyoruz ya da 2020'de üyelik perspektifi veriyoruz.' Bütün fasılları açmaya ve kapatmaya, bütün hazırlıkları yapmaya hazırız.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 17
  • kafka 6 yıl önce Şikayet Et
    ya bırakın bu işleri lafla olmuyor bu işler 2016 da vizeler kalkıcaktı hesapta 2 senedir ortada bişey yok
    Cevapla
  • salih can 6 yıl önce Şikayet Et
    avrupa hepsi soy kırımyaptı zihniyet ayn bize arka cıkamazlar
    Cevapla
  • Simsek 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz bizimle dalgamı geçiyorsunuz.Almıyacaklar Almayacaklar Almayacaklar daha ne bu ısrar yeter artık aklınızı başınıza alın.
    Cevapla
  • kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    ah be bakanım bu iflas etmiş AB.de ne işimiz var, zaten girmiycez desek kendileri gelir, şimdilik Türkiye ile sorunu olan ülkelerin nazı var sadece ve tavizler almaya çalışıyorlar
    Cevapla
  • bender bey 6 yıl önce Şikayet Et
    ya bırakın artik şu ab saçmaliğinı bıktık artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
Alçakça anlaşmayı duyurdu!