Damada büyük şok! Bir gün evli kaldığı kadın...

Nikahtan sonra yüz yüze gelmediği eşinden gelen boşanma tebligatı ile büyük şok yaşayan genç mahkemede bir kez daha yıkıldı. Bir gün evli kaldığı eşine ayda 500 lira nafaka ödemesine karar verildi.

GİRİŞ 05.03.2018 11:02 GÜNCELLEME 05.03.2018 11:05
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Bir gün evli kaldığı eşi tarafından terk edilen genç üç yıldır nafaka ödüyor.

Akıllara durgunluk veren olay İstanbul'da yaşandı. İddiaya göre, 28 yaşındaki Atakan Varlı 2015 yılında Kübra isimli bir kadınla tanıştı ve ikili hayatlarını birleştirme kararı aldı. Önce nişan yapıldı, aileler tanıştı ve nikah yapıldı. Tekirdağ Çorlu'da düğün yapılacaktı ama nikahtan sonra genç çift yüz yüze bile gelemedi. Bir hafta sonra ise gencin eline boşanma tebligatı ulaştı. Kendini bir anda mahkemede bulan genç verilen kararla ikinci kez yıkıldı. Bir gün evli kaldığı ve en son nikahta gördüğü eşine ayda 500 lira nafaka ödemesine karar verildi. İddiaya göre, kayınpederi ise 100 bin lirasını çaldı.

 

 

"BENİ ALDATTIĞINI GÖRDÜM"

Nikahtan sonra eşini hiç görmediğini söyleyen Varlı, "Nikahtan sonra kızı hiç görmedim. Araştırmaya başladım, beni aldattığını gördüm. Benimle nikahlı olduğu halde farklı erkeklerle konuşmalarını yakaladım. Düşünün, bir gün evli kaldım, ikinci günü çekti gitti. Nikahı kıydıktan sonra hiç görmedim. Üstüme icralar gelmeye başladı. Babasından ev alacaktım, babasına yüz bin lira para verdim. Babasından da haber yok, kızdan da haber yok. Buna istinaden üç yıldır nafaka ödüyorum" dedi.

YORUMLAR 43
  • orhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk aile yapısının bozulması için özellikle uygulamaya konulmuş gibi olan süresiz nafaka işkencesi, yeter artık bu adaletsizlik giderilsin
    Cevapla
  • Guguk 6 yıl önce Şikayet Et
    Evli kaldıgı ay kadar nafaka olsa boşanma olmaz :)
    Cevapla
  • güzel olacak 6 yıl önce Şikayet Et
    Nafaka tam anlamıyla adaletsizlik... Nafakaya son vermeli..
    Cevapla
  • Rotterdam 6 yıl önce Şikayet Et
    Hikaye karisik geldi bana. Hem nikahtan sonra gormedim bi daha diyor. Hem bir gun evli kaldim diyor ikinci gunu cekti gitti diyor. Hem baskalariyla yakaladim konusmalari diyor. Nasil oluyor bu ya. Ne nikahmis ya
    Cevapla
  • dede korkut 6 yıl önce Şikayet Et
    keşke yakınlarının bildiği ve onayladığı birisiyle nikahlansaydın. çünkü yolda bulunan yolda kalır veya yolda bırakır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada
İl il en uzun yaşam süresinin olduğu şehirler belli oldu! İşte illere göre yaşam süreleri