Kosova operasyonu sonrası FETÖ'de neler yaşandı?

FETÖ, MİT’in Kosova’da 6 yöneticisine yönelik operasyonu sonrasında yeni önlemler almaya başladı. Örgütün Avrupa ülkelerinde deşifre olmuş kritik yöneticilerini Kanada’ya ve Türkiye’nin operasyon yapmasının zor olacağı ülkelere kaydırmaya başladığı öğrenildi.

GİRİŞ 04.04.2018 11:30 GÜNCELLEME 04.04.2018 11:38
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

MİT’in Kosova’da düzenlediği bir operasyonla FETÖ’nün 6 kritik ismini yakalayıp uçakla Türkiye’ye getirmesi FETÖ’de büyük paniğe ve korkuya neden oldu.

Teröristbaşı Gülen'in son konuşmasında örgüt üyelerine ağladığı ve 'Beni koruyun' talimatı vermesi sonrasında örgütte herkesin en güvenilir ülke olarak belirledikleri Kanada'ya kaçmaya başladıkları öğrenildi.

Deşifre olan örgüt üyeleri Türkiye’nin operasyon yapmaya cesaret edemeyeceği düşünülen, İngiltere, Fransa gibi ülkelere de kaçmak için harekete geçti.

 

ÖRGÜT ELEBAŞLARI KORKUDAN EVDEN ÇIKAMIYORLAR

FETÖ’nün Kosova operasyonu sonrası örgüt elebaşları olan Abdullah Aymaz, Zekeriya Öz gibi şahısların Almanya'dan kaçış planı yaptıkları öğrenildi. Diğer taraftan terör örgütü elebaşlarından Kerim Balcı, Akın İpek ve sözde Asya ve Avrupa sorumlularının da Kosova operasyonu sonrasında büyük panik yaşadığı ve saklandıkları inlerinden çıkamadıkları bildirildi. 

FETÖ'NÜN HESAP EDEMEDİĞİ GERÇEK

Geçmişte MİT'in Fransa'da Asala terör örgütüne yaptığı operasyonlar aslında Türkiye'nin istediği her ülkede operasyon yapabilme kabiliyetini ortaya koyuyor.

 

YORUMLAR 13
  • HalitBinVelit 6 yıl önce Şikayet Et
    Fetöye , neden Asalaya yapıldığı gibi Operasyon Yapılmıyor? Çünkü Amerika Fetöyü Türkiyeye kesinlikle vermeyecek!.
    Cevapla
  • Türkiye 6 yıl önce Şikayet Et
    FETULLAHÇI teröriste acıyanlar Türkiyenin Suriye gibi olmasını temenni edenlerle aynı kefededir.
    Cevapla
  • demokrasi dersi 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye istese bunları infaz edebilirdi. kim vurduya giderlerdi. ama yakalayıp yargı karşısına çıkarıyor, hesap vermelerini cezasının da yargı tarafından verilmesini istiyor. Bazıları beğenmiyor, Türkiyede demokrasi yok diye propaganda yapıyor ama sadece bu operasyon bile Türkiyede yargı olduğunu, işleyen bir demokrasi olduğunu gösteriyor. aynı şey mesela israilde olsaydı, abd de olsaydı bunları mossad cia direk infaz ederdi.
    Cevapla
  • Fahri 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar akıllarına ve işbirliği yaptıkları şer güçlere çok güveniyorlar ya. Allah cc ' ın da bir planı var. İtinayla paketlenip cezalarını çekmek üzere Türkiye' ye getirildiler. Şimdi ciddi bir şekilde öttürülüp gizledikleri pek çok şeyi öğrenirler. Yenilmeye ve zelil olmaya mahkumsunuz. Batıl yoldasınız. Hem dünyanızı hem ahiretinizi yakacak bir haldesiniz.
    Cevapla
  • sdufa 6 yıl önce Şikayet Et
    operasyonu yap kafasına da sık ama reklam yapma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi