F35 projesine gitmişti! Deşifre oldu

FETÖ üyesi pilot ve astsubayların tutuklanmamak için yaptıkları bir plan daha deşifre oldu. Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından 15 Temmuz sonrasında yurt dışı daimi görevlere seçilen personelden çoğu FETÖ ile iltisaklı çıktı.

F35 projesine gitmişti! Deşifre oldu
F35 projesine gitmişti! Deşifre oldu
GİRİŞ 31.05.2018 07:25 GÜNCELLEME 31.05.2018 07:45
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Bazıları dönerken, birçoğu da dönmedi. Bunlardan, Almanya'ya yurt dışı sürekli görevde olan Pilot Kurmay Binbaşı Adnan A. ile Pilot Kurmay Binbaşı Nebi S. örgüt bağlantıları çıkınca Türkiye'ye çağrıldı.

Ancak ikisi de dönmedi. Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından F-35 projesi için ABD'ye gönderilen astsubay Şenol K. hakkında da gözaltı kararı verildi. Paris Askeri Ataşesi Binbaşı Osman C., Atina Askeri Ataşeliği'nde çalışan astsubay Erdal D., Washington Askeri Ataşeliğinde görevli Yüzbaşı Tuğrul D. gibi birçok isimde FETÖ üyesi çıktı.

Son olarak, yurtdışına izne giden Hava Pilot Kurmay Albay Altan E. de izni bitmesine rağmen dönmedi. Kaçan pilotların, yurtdışında uçak kullanabilmek için Hava Kuvvetleri Komutanlığından uçuş saat belgelerini alıp gittiği öğrenildi.

Soruşturmalara göre, Hava Kuvvetlerinde yurtdışına kaçmış 100'den fazla FETÖ üyesi subay ve astsubay bulunuyor.

 

Yurtdışı görevlendirme ya da izin taleplerinin özellikle FETÖ üyelerinin kaçma amacıyla kullandığı belirlendi. 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 18
  • Tarık 5 yıl önce Şikayet Et
    Giden gidiyor da gönderen kuvvet zaten biliyor kimin fetöcü olduğunu. Strese giren korkan birazda nüfuzu olan şuan yurtdışı nda.Haaa sayıları yüzlü rakamlar da değil çoooook fazla.
    Cevapla
  • ferhat s 5 yıl önce Şikayet Et
    birazcikda biz uyanik olalim, FETÖ ve PKK teröristlerinj baska bir nedenle isteyin. uydurun kilifina. mesela tecavüz olabilir,adam yaralama olur vs. ispatmi ? ver hayat kadinina parayi istedigini söyler. aldiktan sonra arastirmalarda FETÖ VE PKK bagi ortaya cikarirsin ve terörden yargilarsin.
    Cevapla
  • misafir8 5 yıl önce Şikayet Et
    En azından kendi uçağımızla bizi bombalamayacaklar. Taraflarını belli etmeleride iyi bir gelişme. Yalnız şu gezi zekalılardan hiç yargılanan oldu mu. Almanlarda her pisliği yapıyor. biraz da onlardan yargılansın.
    Cevapla
  • zabit 5 yıl önce Şikayet Et
    Aslında bunları tek tek yaşadıkları yerde infaz edeceksin
    Cevapla
  • Fatih 43 5 yıl önce Şikayet Et
    Yok artık yaa virüs gibi heryere yayılmış bu hainler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Apple yeni cihazlarını tanıttı! Sürpriz indirim kararı: Giriş seviyesi 15 bin 999'a düştü
İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Refah hakkında skandal açıklama