Evinin önünde buldular! Gerçek dehşete düşürdü...

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir kadın, tartıştığı kocasını bıçaklayarak öldürdü.

Evinin önünde buldular! Gerçek dehşete düşürdü...
Evinin önünde buldular! Gerçek dehşete düşürdü...
GİRİŞ 22.06.2018 12:08 GÜNCELLEME 22.06.2018 12:10
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Olay  BursaTekke Mahallesi'nde meydana geldi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Zülfikar Tuncer (39) ile eşi İpek Tuncer (34), sabah saatlerinde evlerinde henüz belirlenemeyen bir sebeple tartıştı. Tartışma daha sonra evden apartman merdivenlerinde devam etti. İpek Tuncer, mutfaktan aldığı bıçak ile kocasını merdivenlerde göğsünden bıçakladı.

Aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanan Zülfikar Tuncer merdivenden düşerek kafasını çarptı. Kanlar içinde kalan adam burada yere yığıldı.  Çığlıklar üzerine komşuları polise haber verdi. Dışarı çıkan çiftin komşuları genç kadını yol ortasında yerde buldu. Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde Zülfikar Tuncer’in hayatını kaybettiğini tespit etti. 

Uzun süre yerde yatan İpek Tuncer için de olay yerine ikinci bir ambulans çağrıldı. Polislerin sorularına cevap veremeyen İpek Tuncer hastaneye kaldırıldı. Kanlı bıçak apartmanın önünde bulunurken, Gemlik’teki bir fabrikada çalışan Zülfikar Tuncer’in cesedi adli tıp kurumuna kaldırıldı. 

Tartışma esnasında evde olan çiftin biri 3, diğeri 7 yaşındaki kızlarını annelerinin olaydan sonra komşusuna bıraktığı belirlendi. Komşuları, genç çiftin çok iyi geçindiklerini, aralarında hiçbir problem olmadığını belirterek, böyle bir şeye hala inanamadıklarını ifade ettiler. İpek Tuncer, hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. 

YORUMLAR 11
  • iblis 5 yıl önce Şikayet Et
    kadinlar seytanin silahi olmus ne oldu biri mezara biri hapishaneye hayatin kaydi kadin sidmi her seyi kaybetti , kadin suclu olmasaydi bicaklamazdi kadin suclu kesin adam kadinin sucunu aciga cikaracakti kadinda bicaklamanin sorunu cozecegini zanntti.
    Cevapla
  • Cengaver 5 yıl önce Şikayet Et
    internetin evlere girmesi ilk yıkım dalgası oldu. İkinci yıkım dagası da cep telefonlarına girmesi ekranların büyümesi oldu. İkinci yıkım en ağırı oldu. 2007 sonrasında ekranlar büyüdü dikkatli irdelerseniz bozulma 2007 sonrası hızlandı
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Tamam sen işe önce kendi internetini kapatarak başla
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    bir anlık öfke.
    Cevapla
  • Birisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Kadın yapınca öfke,erkek yapınca şiddet!Eşitlik dediler tamam dedik,birde pozitif ayrımcılık çıktı başımıza!
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    30-40 yıl önceden böyle şeyler duymazdık 5 yılda bir bir kişi bıçaklanırdı 5 yıl onu konuşurdu şimdi 5 dk da 5 kişi bıçaklanıyor islamdan uzaklaşınca manevi gıda almayınca ruh gezeliyor kime saldıracağını şaşırıyor kocaya saygı-anaya-babaya-komşuya saygı kalmadı.sonumuz ne olacak her camiide öğlen-ikindi ve yatsıdan sonra 1 saat marifetullah-muhabbetullah iman dersleri olmazsa daha kötülere gideriz devletde sorumludur.
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    30 * 40 yıl önce de vardı yalnız haberler vermezdi internette ve haberciliğin yaygınlaşması ile duyulur hale geldi
    Cevapla
  • yukseklik 5 yıl önce Şikayet Et
    tuhaf olacak ama bu buyuk bicaklarin uretimi durdurulmalı.urunleri fabrikalarda uygun boyuta getirilip paketlenmeli.karpuz kucuk bicaklada kesilir . kasapta sadece uzun bicak bulunmalı
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru soğan doğramak için karakoldan izin alınmalı , birini elektrik çarpınca ölür o yüzden elektrik kullanımıda yasaklansın araçlar kaza yapıyor insanlar ölüyor öyleyse araçlarda yasaklansın sana tavsiyem bir bakım yaptır kafana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
Dünyada ilk 10'a girdiler! En güçlü ordu sıralamasında Türkiye sıralama atladı...