Yaşlı adamı döve döve parasını almıştı! Karar çıktı

İstanbul Taksim’de gündüz saatlerinde sokakta yaşayan yaşlı bir vatandaşın 120 TL’sini döve döve aldığı görüntüler sosyal medyada büyük tepki çeken 28 yaşındaki garson Umut Mehmet Gezer, sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe “Yağma” suçundan tutuklandı.

Yaşlı adamı döve döve parasını almıştı! Karar çıktı
Yaşlı adamı döve döve parasını almıştı! Karar çıktı
GİRİŞ 17.07.2018 06:53 GÜNCELLEME 17.07.2018 06:53
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Umut Mehmet Gezer, emniyette verdiği ifadesinde şunları söyledi: “Taksim meydanda alkol alırken yaşlı sakallı bir adam yanıma geldi ve tanıştık. Konuşurken alkollü olduğu için o arada bana küfür etti. Biz tartışınca polis geldi ayırdı. Üzerimi arayıp bıraktılar. Metroya binmek için istasyona inerken aynı adamı tekrar gördüm. Kendisine, ‘Uyuşturucu kullandığımı polise neden söyledin’ dedim. Küfür etti. Ben de ona vurunca yere düştü. Elinde bulunan poşetteki bozuk paralar yere döküldü. Paraları topladım 30-40 TL civarı para olduğunu hatırlıyorum. Adamı gasp etmek gibi bir niyetim yoktu. Yaklaşık 1 yıldır bonzai kullanırım. Tedavi olmak istiyorum. Yaşanan olaydan ötürü çok pişmanım. Polisler babama beni sormuşlar. Ben kendim polise teslim oldum.”

YORUMLAR 9
  • melek aktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    gücü yettiğini ezen, hakkını gasp eden bunun gibilerinin kurtarıcısı uyuşturucu ve alkol. Alkol ve uyuşturucu hafifletici değil ağırlaştırıcı neden sayılmalı.
    Cevapla
  • Drter 5 yıl önce Şikayet Et
    Yalan söylüyor sokakta bu tip hapise Atacan
    Cevapla
  • reco 5 yıl önce Şikayet Et
    boyle soysuzlara asla acinmamali
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben doğumluyum. Derinine inersen bu adi köpek pkk mantıklı,HDP savunucusu çıkar kesinlikle. Ama doğulu olup da inançlı olan bu pisliği asla yapmaz. Pkk ,hdp zihiniyetli olan dünyanın her yerinde sorun üretir. Bunların yeryüzünden arındırılması elzemdir
    Cevapla
  • serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    iki kere okudum, doğrumu okuyorum diye emin olmak için. meydanda alkol almak? uyuşturucu? ne kadar kolay söylemiş, gençliğim eyvah!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı