PKK'dan kaçtı... Örgütle ilgili iğrenç detayları anlattı

Terör örgütü PKK’dan kaçan T.Ö. isimli terörist, ‘Gençler taburu’ adını verilen ve yaşları 9 ile 16 arasında değişen çocukların, terör örgütünün elebaşları adına düzenlenen eğlencelerde dans etmeye, şarkı söylemeye ve çeşitli gösteriler yapmaya zorlandığını söyledi.

PKK'dan kaçtı... Örgütle ilgili iğrenç detayları anlattı
PKK'dan kaçtı... Örgütle ilgili iğrenç detayları anlattı
GİRİŞ 22.09.2018 07:43 GÜNCELLEME 22.09.2018 07:50
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) son dönemde terör örgütlerine verdiği büyük darbelerden sonra örgüt çözülmeye başladı. 2 Eylül’de terör örgütünden kaçan T.Ö. adındaki terörist TSK’ya sığındı. T.Ö.’nün anlattıklarından, bölücü hainlerin çocukları iğrenç bir şekilde kullandığı ortaya çıktı.

DANS ETMEYE, ŞARKI SÖYLEMEYE ZORLANIYORLAR

 

 

T.Ö’nün sorgusunda, Irak kuzeyindeki Gara bölgesinde örgütün ‘gençler taburu’ adını verdiği ve yaşları 9 ile 16 arasında değişen çocukların, örgütün elebaşları adına düzenlenen eğlencelerde dans etmeye, şarkı söylemeye ve çeşitli gösteriler yapmaya zorlandığı bilgisini verdi.

TESLİM OLMAK İÇİN FIRSAT KOLLUYORLAR

T.Ö., eşi benzeri görülmemiş bir istismara, tacizin her türlüsüne ve şiddete maruz kalan çocukların, güvenlik güçlerine teslim olmak için fırsat kolladığını ancak yakalananların infaza kadar varan cezalara çarptırıldığını söyledi.

ÖRGÜTTE ÇÖZÜLME HIZLANDI

Öte yandan güvenlik kaynakları, son dönemde verilen zayiatlardan dolayı örgütteki çözülmenin hızlandığını, PKK’dan kaçışların arttığını ve katılımların çok ciddi oranda düştüğünü bildirdi.

YORUMLAR 30
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır Irak kuzeyinde "PKK Kongre Gel"in şu kongresi,bu kongresi diye çadırlar içinde yüzlerce PKK liderinin rahatça kongre toplantı yapmasını seyrettik. Hatta "oğlum bu vatana feda olsun" diyen şehit analarının oğullarının beyaz mermerlerini gözyaşları ile silerkenn , PKK ile röportaj yapmaya giden gazeteciler vs doluydu.. Sivrisinekle uğraşacağımıza bu lider takımı ve bu bataklığa su döken devletlerin "kulağını çekme zamanı "geldi de geçiyor artık...
    Cevapla
  • V..... 5 yıl önce Şikayet Et
    Vah vah o arkandaki torunun yaşında bir çocuk ailesi görsün utansin
    Cevapla
  • Cem 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne bekliyorlardı.İlk önce bu elebaşlarının cariyesi oluyorlar.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepsinin sonu belli...
    Cevapla
  • reis rte 5 yıl önce Şikayet Et
    mavi ceset torbasi hepsinin sonuu allah razi olsun reisten molotof yok yakip yikip yagmalama yok askere polise tas yok artik vur emri vaarrr....
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    ölüm.
    Cevapla
  • Fani 5 yıl önce Şikayet Et
    Alçak namussuz Kukla Terörist keferelere itlik yapmayı bırakında Ahlak'ın İman'ın yaşandığı bu Mübarek milletin bir ferdi olun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi
Filistin'in BM üyeliği onaylandı