Adnan Oktar örgütünün firari kilit ismi yakalandı

Adnan Oktar’a en yakın isimlerden biri olan ve örgütün FETÖ ve lobi imamı olan firari Altuğ Müştak Berker, Bodrum’da yakalandı. Berker'in sahte kimlik kullandığı ve Yunanistan'a kaçma hazırlığında olduğu öğrenildi.

Adnan Oktar örgütünün firari kilit ismi yakalandı
Adnan Oktar örgütünün firari kilit ismi yakalandı
GİRİŞ 03.03.2019 23:31 GÜNCELLEME 03.03.2019 23:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Adnan Oktar'a en yakın isimlerden biri olan Altuğ Müştak Berker, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Berker'in Temmuz ayında yapılan operasyondan bu yana arandığı ve firari olduğu öğrenildi.

Adnan Oktar suç örgütünün önemli yöneticilerinden FETÖ ve örgütün lobi imamı olduğu belirtilen Altuğ Müştak Berker’in Yunanistan'a kaçma hazırlığında olduğu anlaşıldı. Güvenlik güçleri tarafından bir aydır takip edilen ve bugün öğleden sonra yapılan operasyonla yakalanan Berker’in nitelikli cinsel saldırı, cinsel istismar, silahlı örgüt yöneticiliği gibi başka çeşitli suçlardan da aramasının olduğu öğrenildi.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kom Grup Amirliğine getirilen Berker’in burada yapılacak işlemlerin ardından İstanbul’a gönderileceği bildirildi.

YORUMLAR 3
  • nurullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Güvenlik güçlerini tebrik ediyorum. Güvenlik güçlerimize olumsuz laf söyliyenleride kınıyorum.
    Cevapla
  • Baha 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu gibi örgütlerin ortak özellikleri: Liderleri uzun bir süre önce ayarlanıp yetiştiriliyor. Farklı gibi görünseler de aynı merkezden yönlendiriliyorlar. Aslında dinle dindarlıkla uzaktan yakından ilgileri yok. Dini duyguları kullanıp dünyalık peşindeler. Kaymak bir üst tabaka bu çetelerin tepesinde. Saf dini duyguları olan bağlıları ise bu çetelere malıyla, bedeniyle hizmet ediyor.
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Israil ajanları yakalanınca umudumuz gerekli cezayı almalarıdır çünkü çok kadınlar kızların hayatları karardı. Bunun hesabı çok ağır ödetilmesi gerek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye gölge oyununda bir adım öne çıktı! İstihbarat aparatları panikledi
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi