Yıldırım: Aileler büyük bir masraftan kurtulacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Büyükçekmece'deki bir otelde, ilçenin kanaat önderleri, okul aile birlikleri ve sınıf anneleriyle bir araya geldi.

Yıldırım: Aileler büyük bir masraftan kurtulacak!
Yıldırım: Aileler büyük bir masraftan kurtulacak!
GİRİŞ 05.03.2019 11:58 GÜNCELLEME 05.03.2019 12:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yıldırım, Büyükçekmece'deki bir otelde, ilçenin kanaat önderleri, okul aile birlikleri ve sınıf anneleriyle bir araya geldi.

 

 

Burada yaptığı konuşmada İstanbul'da hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi veren Yıldırım, kentin 961 mahallesinin 300'ünde 955 kreş yapacaklarını ifade ederek, açıklamasını şöyle tamamladı: 

"16 yıllık başarının arkasında kadınları imzası var. Biz bunu biliyoruz ve kadınları takdir ediyoruz. Yavrularımızın eğitimi her şeyden önemli. Onları bizi her şeyimiz. Hem Büyükçekmece'de hem de Büyükşehir Belediyesinde bundan zerre kadar sapma yok. Gelişmiş ülkelerde çocukların, sosyal, fiziksel, psikolojik gelişimi için oyuncak kütüphaneleri var. İstanbul'un 39 ilçesinde bu oyuncak kütüphanelerin hepsini kuracağız. Ödünç alınan oyuncaklarla çocuklar sıkılana kadar oynayacak, aileler büyük bir masraftan kurtarılacak. Yine İstanbul'un her ilçesine adam olacak çocuklar için 'dene yap atölyeleri' kurulacak. Çocuklar, bilim ve teknik becerilerini burada geliştirecekler. Yavrularımızın diğer yeteneklerini ortaya çıkarmak için de çocuk atölyeleri kuracağız. Size Mevlüt Uysal ve Binali Yıldırım sözü. Ne yapacağımızı anlamanız için geçmiş 16 yılımıza bakmanız lazım. Gaza gelmeyin. İstanbul'a başkan seçiyorsunuz. Bunun kazası yok. Bu bir yerel seçim ölüm kalım meselesi değil. İstanbulluyuz. İstanbul'a başkan seçeceğiz. Bunun kararını vereceğiz. Onun için kararımızı verirken en iyi kararı verelim."

YORUMLAR 3
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahım yar ve yardımcınız olsun.galip olan sadece ve sadece sensin.amin.
    Cevapla
  • Ramo 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence İstanbula özel bir statü verilip , yetkileri artırılarak Binali Bey tarafından yerinden yönetimi sağlanmalı. Ee tabii ki Ankara Merkez ile irtibat halinde yapılmalı.
    Cevapla
  • msfr 5 yıl önce Şikayet Et
    lise son sınıfa kadar ulaşımın ücretsiz olması gerekli sayın başkan. bunu dile getirin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı