Tokat'ta köpeğin gözlerini oydular!

Tokat'ın Pazar ilçesinde 'Golden' cinsi köpek iki gözü oyulmuş halde bulundu. Köpek, tedavi edilmek üzere İstanbul'a gönderildi.

Tokat'ta köpeğin gözlerini oydular!
Tokat'ta köpeğin gözlerini oydular!
GİRİŞ 04.05.2019 13:32 GÜNCELLEME 04.05.2019 13:36
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Pazar ilçesinde 2 yaşındaki 'Golden' cinsi köpek, vatandaşlar tarafından iki gözü oyulmuş halde bulundu. Vatandaşların haber verdiği Orman ve Su İşleri Bakanlığı Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Leyla Çetin Ünlü, köpeği teslim alarak veterinere götürdü. Köpek, buradaki müdahalesinin ardından da bu sabah İstanbul'a gönderildi. Pazar İlçe Kaymakamlığı ise konuyla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Leyla Çetin Ünlü, sosyal medyada köpeğin fotoğraflarını paylaşarak tepki gösterdi. Ünlü, "Sözün bittiği, göz yaşlarımın sel olduğu bir günü yaşıyorum. Bittim ben bugün. Eminim ki, sizlerde aynı duyguları yaşayacaksınız. Mesai arkadaşım bu sabah haberini verdi ve fotoğrafları gösterdiği andan bu zamana kadar şoktayım" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 37
  • zafergülten 5 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Bey bu konuda en güzel yorumu yapmış,benimde söylemek istediklerimi dile getirmiş.dendiği gibi,devlet büyüklerimiz bu soruna önem göstermeli ve tez zamanda caydırıcı bir kanun çıkarmalı.
    Cevapla
  • Erdoğan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapan müslüman olamaz yazık çok yazık bu toplum nereye gidiyor
    Cevapla
  • caylak 5 yıl önce Şikayet Et
    bunu yapanlar en agir cezaya carptirilsin
    Cevapla
  • bir vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    insanların canavarlıkta geldiği son nokta
    Cevapla
  • Rana 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu zalimlerin cezalandırılması için Meclisi vazife davet ediyorum her gün haberlerde bunları görmekten içimiz kan ağlıyor lütfen milletvekillerimize bu konuda daha duyarlı olmasını rica ediyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması