Kadıköy'de 'makas' dehşeti! Ortalık savaş alanına döndü...

Kadıköy'de sekiz otomobilin dahil olduğu zincirleme trafik kazasında yedi kişi yaralandı.

Kadıköy'de 'makas' dehşeti! Ortalık savaş alanına döndü...
Kadıköy'de 'makas' dehşeti! Ortalık savaş alanına döndü...
GİRİŞ 28.06.2019 03:03 GÜNCELLEME 28.06.2019 03:32
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kaza saat 01.00'de D-100 kara yolu Ankara yönü, Uzunçayır mevkisinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre yolda süratle ilerleyerek makas atan 34 YC 0176 ile 34 JG 3740 plakalı, Betül Ş. ile Ahmet Ş. yönetimindeki iki otomobilin kontrolden çıkması sonucu kaza meydana geldi. Arkadan gelen bazı araçlar da kazaya karışarak yola savruldu. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 

 

Kaza sonucu yaralanan beş kişinin tedavileri olay yerinde yapılırken, iki kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Kazadan dolayı kapanan yolda ulaşım tek şeritten sağlanırken trafikte yoğunluk yaşandı. Trafik ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından kazaya karışan araçlar çekiciler yardımıyla kaldırılarak yol tekrar üç şerit halinde ulaşıma açıldı.

 

 

YORUMLAR 15
  • Musa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu makas atan 2 sürücünün en azından 1 yıl asla tahliye olmadan hapiste yatması lazım. Başka türlü bunların önüne geçilmiyor. Cezalar düşürülmesin bilakis arttırılsın.
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu makasçıları taammüden adama öldürmeye teşebbüsten yargılayın. Gerçi onunda cezası yok ya.
    Cevapla
  • halk 4 yıl önce Şikayet Et
    bu tıp saygısızlara gereken cezayı veremezler bir cüzi para cezası ile geçiştırırler çünkü bu tıp saygısızların arkasında dayıları amcaları vardır,zararı zarar verdıklerı vatandaş çeker,bunlarda suç yok suç babalaarında saygıyı,terbiyeyi vermeden araba verıyorlar
    Cevapla
  • SEYFEDDİN 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunun affı olmamalı önce ehliyet alınmalı daha sonra karşı tarafın maddi zararını araç değeri şeklinde karşılamalı... Çünki kasıtlı keyfi bir zarar bunun adam yaralama suçundan farkı nedir? Hem benim canımı hemde malıma zarar vereceksin niye senin keyfin makas atmak istedi diye. Böyle iş mi olur. Caydırıcı cezası olmasa daha çok atarlar makası canımıza.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    geçen gün makas atan gencin arabası ceza diye annesine teslim edilmişti.Kameralar karşısında anneye oğlun dikkatli sürsün deniyordu.Komik.Bunlara bu şekilde davranılırsa Eninde sonunda bir yerde kaza olacağını bilmiyor muyuz ?.Peki bunun hesabını kim verecek ? Suçlu sadece makas atanlar mıdır ? Bence makas atanlara ceza uygulamayanlar çok daha fazla suçlu ve bu ölümlerin esas sorumluları onlar.Unutmayalım..Sebep olan yapan gibidir.Adrenalin tutkunu biri gayet şunu diyebilir..nasıl olsa ceza vermiyorlar...Ceza vermeyenler dolaylı sorumlulardır.O yaralılara yazık.Bedene bir arıza gelmesi ruhsal açıdan da zor fiziksel açıdan da.Birilerinin keyfi için birilerinin düştüğü hale bak.Yazık...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye gölge oyununda bir adım öne çıktı! İstihbarat aparatları panikledi
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!