Okey yüzünden çıkan kavgada birbirlerini vurdular

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kahvehanede oyun masasında çıkan kavgada B.Ö., tabanca ile ateş ederek A.T.'yi bacağından vurdu. A.T. elinden aldığı tabanca ile B.Ö.'yü bacağından vururken, kavgayı ayırmaya çalışan R.Ş. de bacağından vuruldu.

GİRİŞ 01.08.2019 12:52 GÜNCELLEME 01.08.2019 14:15
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Olay, sabah saatlerinde Ereğli Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre, A.T. ve H.T. ile B.Ö. oyun oynadıkları sırada tartışmaya başladı. Kavga dışarıya taşarken B.Ö. tabancasını çıkartarak A.T.'yi bacağından vurdu.

 

 

A.T. yaşanan boğuşma sırasında B.Ö.'nün elinden silahı aldı. A.T. silahı ateşleyerek B.Ö.'yü bacağından vurdu. Bu sırada silahtan çıkan kurşunlardan biri kavgayı ayırmaya çalışan R.Ş.'nin bacağına isabet etti. Silahtan çıkan kurşunlardan biri de bir binanın üçüncü katındaki dairenin camına isabet etti.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

 

 

Bacağından vurulan A.T. ile kavgaya karışan kardeşi H.T. olay yerinden kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil ekipleri geldi. Yaralanan B.Ö. ile R.Ş. hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olay yerinden kaçan 2 kişiyi ararken, soruşturma başlattı. Bir kişi tarafından cep telefonu ile çekilen görüntülerde A.T. ile H.T.’nin olay yerinden kaçışı görüntülendi.

YORUMLAR 10
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Olmamış bu. Basit bir okeyde adı üstünde oyunda böyle kavgamı olur. Roket atın birbirinize. Nükleer füze atın. Ailelerinizi ortadan kaldırın. Allah akıl fikir versin ama beyin olmayınca aklı fikri nereye koyarsın. Onu kullanacak bir organ mekanizma olmalı canlılarda. Ne hale gelmiş insanlar. Basit bir oyunda basit bir para borçlanmasında şuursuzca hareket eder olmuşlar. Tüfek çıktı mertlik bozuldu.
    Cevapla
  • Yns gkmn 4 yıl önce Şikayet Et
    Röportaj Adama malzeme cikti
    Cevapla
  • altair 4 yıl önce Şikayet Et
    kesin taş çalarken yakalanmıştır sen çaldın çalmadım derkeeeennn yurdum insanı yüz yıl geçse de akıllanmaz malesef
    Cevapla
  • M. Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ulan Ereğli de ne işiniz var? Gidin Karadeniz Ormanlarında yaşayın, anca orası paklar sizi..Okey için silah çekiyor, zihniyete bak...
    Cevapla
  • serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    belde silah varken okey oynamak !!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü
İsrail'in ABD oyunu deşifre oldu! Dünyayı böyle kandıracaklar