İletişim Başkanı Altun'dan Arap Birliği'ne sert tepki

İletişim Başkanı Altun, Barış Pınarı Harekatı’na karşı Arap Birliği’nin yayınladığı bildiriyi kınayarak " Türkiye’nin Filistin halkının haklarını savunmasından, Kudüs’ün işgalcilere peşkeş çekilmesine itiraz etmesinden, darbelere, cinayetlere ya da Yemen’de masum insanların bombalanması gibi olaylara karşı durmasından rahatsız olanların Arap dünyasını temsil etmediğini çok iyi biliyoruz."dedi.

İletişim Başkanı Altun'dan Arap Birliği'ne sert tepki
İletişim Başkanı Altun'dan Arap Birliği'ne sert tepki
GİRİŞ 12.10.2019 18:10 GÜNCELLEME 12.10.2019 18:28
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Barış Pınarı Harekatı’na karşı Arap Birliği’nin yayınladığı kabul edilemez bildiriyi kınayan bir açıklama yaptı.

 

 

Altun, Twitter hesabından İngilizce olarak yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 

“Bugün yayımladığı bildiride ülkemizin Suriye’nin kuzeydoğusunda gerçekleştirdiği terörle mücadele operasyonunu ‘işgal’ olarak tanımlayan Arap Birliği’ni en sert biçimde kınıyorum.

 

 

Türkiye’nin Filistin halkının haklarını savunmasından, Kudüs’ün işgalcilere peşkeş çekilmesine itiraz etmesinden, darbelere, cinayetlere ya da Yemen’de masum insanların bombalanması gibi olaylara karşı durmasından rahatsız olanların Arap dünyasını temsil etmediğini çok iyi biliyoruz.

Nüfusunun büyük çoğunluğu Araplardan oluşan bir bölgenin PKK terör örgütü tarafından işgal edilmesinden, masum Arap sivillerin yurtlarından sürülmesinden, Arap köylerinin yerle bir edilmesinden hiçbir rahatsızlık duymayanların, terörle mücadelemizden duyduğu rahatsızlık bizim için ancak bir gurur vesilesi olabilir.”

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 12
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Kukla yönetimlerin açıklaması hiç önemli değil.Araplar düşünmeli,bu kukla yçneticiler sebebiyle çok zulüm görürler ileri yıllarda.
    Cevapla
  • ramazan.. 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya bunlarin hangi birlikleri varki toplanti yaptilar allah askina neyin birligini PKK/PYD nin birlikteliğini mi toplatilr adiler
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kuklalarin ne dedigi onemli degil, arap halki Erdogani lider biliyor ve destekliyor.
    Cevapla
  • Mustafa ATAMAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir açıklama yapılmış.Allah razı olsun.Agziniza
    Cevapla
  • Mustafa ATAMAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir açıklama yapılmış.Allah razı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu