Nijeryalılar İstanbul'da parti düzenledi! Polis harekete geçti

Büyükçekmece’de koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemleri hiçe sayan Nijerya uyruklu Ebuka John E. (36) yeni doğan çocuğu için parti düzenledi. Polisin baskın düzenlediği evdeki partide 46 kişiye Hıfzısıhha Kanuna Muhalefet suçundan 3 bin 180’er lira para cezası kesildi.

GİRİŞ 22.04.2020 14:27 GÜNCELLEME 22.04.2020 14:49
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, koronavirüs tedbirleri ile ilgili yapılan denetimler kapsamında 22 Nisan gecesi 00.10 sıralarında Bahçelievler Mahallesi’nde kalabalık bir grup tarafından müstakil bir villada parti yapıldığı tespit edildi. Polis ekipleri villaya baskın düzenledi. Ekiplerin yaptığı araştırmada, Nijerya uyruklu Ebuka John E. (36) isimli şahsın yeni doğan çocuğu için arkadaşları ile birlikte parti düzenlediğini belirledi. Yabancı uyruklu oldukları anlaşılan ve sosyal mesafe kurallarına ayrı hareket ettikleri belirlenen 46 kişinin her birine “1593 Sayılı Hıfzıssıhha Kanununa Muhalefet” suçundan 3 bin 180’er lira idari para cezası işlemi uygulandı.

 

 

ADLİ KONTROL TEDBİRLERİ UYGULANDI

 

 

Ayrıca “Taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma” suçundan aranan Ebuka John E. ile partiyi organize eden Mehmet A. (24), Selman E. (33), Mustafa (E), ve Eren Ç. (27) isimli kişilere  adli makamlarca 3 ay süreyle ikametlerini terk etmemek koşulu ile adli kontrol tedbirleri verildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 38
  • sami 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ülke yol geçen hanı olmuş,bunların ülkemizde ne işi var,mazlum dürüst kişilikli inançlı saygılı olanlar hariç, yabancılar öyle kolay iskan edilmemeli,şartlar zorlaşmalı,hele böyle suça karışanların alayı sınır dışı edilmeli
    Cevapla
  • K. Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Devletimizin cok buyuk zaafi her milletin insanina turist gozuyle bakiyor. Afrikada, Asya da, Guney Amerikada yasayan tum insanlara SIKI vize uygulamasi getirilmesi sart. Istanbulda otobus garinda otururken zorla bana saat satmaya calisti, az kaldi suratina yumrugu yiyecekti sonra defoldu. Ulkelerinde nasil hareket ediyorlarsa kural duymaz sekilde aynen TR de kuralsiz basi boslar. Zaten Turklerin cogu kanun kural tanimiyorlar birde ustune bunlar tuz biber oldular. Vizeli olanlar ev tutamaz yasayamaz. Otelde kalmalari sart, derhal sinir disi edilmeleri elzemdir.
    Cevapla
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim en büyük sorunumuz bu ben anlamıyorum bizim ülkemizde insan yok mu niye dışarıdan insan ithal ediyoruz ? Bizim derdimiz bize yeter sanki biz çok iyi durumdayız da bide bunlar çıktı başımıza. Kendi derdimizle mi uğraşacağız yoksa bunlarla mı ?
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    kaçak yabancılar olayı istanbulda zıvanadan çıkmış. devlet buna neden müsade ediyor kim müsade ediyor anlamıyorum. istanbul olmuş suç cenneti yol geçen hanı. bu adamlar hangi yasadışı yollarla para kazanıyor ki villlarda yaşıyor.
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların derdi Türk’le evlenip vatandaşlık alıp memleketimize kapak atmak. Yazık valla yaa Payitaht yol geçen hanına döndü devlet niye buna karşı niye önlem almıyor anlamak mümkün değil
    Cevapla
  • halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Yollayın gitsin kardeşim,. Biraz sert olun ya
    Cevapla
  • Akil 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kardeşlerimiz sınır dışı edilmeyi hak etmişler. Haine ve nanköre müsamaha gösterilmemeli. Birisi canını verecek, diğeri ihanet edecek. Adalet ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitili ateşleyen Güney Afrika'dan bir İsrail adımı daha! Resmen harekete geçtiler
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı